menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки проходитимуть відбір до збірної України з волейболу

25.03.2022 14:55

Вінницькій тренерці з волейболу запропонували очолити національну юніорську збірну з волейболу віком до 21 року

Під час війни Вінницька жіноча команда з волейболу «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» не мала змоги проводити тренування. Проте зараз цей процес поступово відновлюється, тому що вінничанок запросили на збори до жіночої збірної команди України віком до 21 року. I-VIN.INFO дізнався у головної тренерки команди Юлії Якушевої про цю підготовку до  чемпіонату Європи.

Як розповіла головна тренерка, вінницька жіноча команда з волейболу «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Юлія Якушева, що протягом місяця війни тренувань не було, але команда відновлює тренування та готується до навчально-тренувальних зборів. Наразі відомо, що з 10 квітня представниці вінницької команди відправляться до Львова, а звідти прямуватимуть до Австрії у місто Відень. Там і проведуть підготовку до жіночого чемпіонату Європи до 21 року. Саме змагання відбудеться впродовж 19-21 травня у Польщі.

«Федерація волейболу України зателефонувала мені та запропонувала очолити Національну юніорську збірну України з волейболу віком до 21 року. Спочатку їдемо до Австрії на збори команди. А потім відправимось до Польщі на жіночий чемпіонат Європи до 21 року з волейболу. У місті Зелена Гура гратимемо з представниками інших країн», - розповідає Юлія Якушева.

Від вінницької команди їдуть п’ять спортсменок. У Вінниці вони вже приходять на тренування кожного дня. На збори до Австрії також їдуть представниці з інших волейбольних команд України. У Відні їх прийматимуть на відповідній базі, на якій зможуть проводити тренування.

«Звісно, хвилююсь, що дівчата місяць були без тренувань, тому за цей час будемо намагатися все це наздогнати. Знаю, що гратимемо з командою Польщі та Чехії. Зрозуміло, всі хвилюємось за Україну, чекаємо на перемогу і дуже хочемо, аби ця війна швидше закінчилась», - зазначає головна тренерка команди.

 Нагадаємо, як зрозуміти, коли розпочнеться нервовий зрив.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: надані Юлією Якушевою

Читайте також