menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки зіграли проти збірної Італії на чемпіонаті Європи

12.07.2022 23:15

Вінничанки у складі збірної України грають у груповому етапі чемпіонату Європи-2022

Сьогодні у італійському містечку Черіньола пройшов матч Молодіжного чемпіонату Європи-2022, у якому зіткнулися збірні Італії та України, повідомляє I-VIN.INFO.

У складі нашої збірної грають чотири вінницькі спортсменки. Керує командою вінницька тренерка Юлія Якушева, про це ми раніше писали тут.

Матч розпочався рівно о 21:00 за київським часом. Перший сет видався доволі рівним, спочатку українки серйозно відставали, але потім їм вдалося обійти суперниць та вийти вперед за рахунком, хоча це не допомогло виграти сет, він закінчився із рахунком 25:22 на користь Італії.

У другому сеті наші волейболістки знайшли свою гру та методично «закрили» своїх суперниць із рахунком 25:23.

У наступному сеті наші спортсменки зовсім випустили гру зі своїх рук та програли із рахунком 25:14. А у останньому в цьому матчі, четвертому, сеті українки так і не змогли зібратися, програвши із рахунком 25:19.

Було очевидно, що італійки в цей день грали краще за нашу збірну: сталеві блоки, гарний прийом м`яча та блискавичні атаки допомогли їм обіграти українок.

Проте у збірної України ще є шанс реабілітуватися, адже завтра вона зіграє проти збірної Сербії, а післязавтра - проти Австрії. Все як завжди буде залежати від підготовки та мотивації гравців на полі, але з повною впевненістю можна сказати, що наші волейболістки викладуться на всі сто та покажуть нам видовищну гру.

Нагадаємо, у Вінниці відкрили мовні курси для всіх охочих вивчити українську.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: volyn.com.ua

Читайте також