menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки зіграють у п’ятому турі Суперліга-Дмарт

30.11.2022 13:20

ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» проти СК «Балта» та «Галичанка-ЗУНУ»

Цього тижня стартував 5 тур Суперліги України-Дмарт. Вінницька команда ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» матиме двох суперників: СК «Балта» та «Галичанка-ЗУНУ».Початок першої гри вінничанок у новому турі вже сьогодні о 19:00. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис в Інстаграмі «Суперліга. Чемпіонат України | Волейбол».

ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» та СК «Балта» зіграють сьогодні. Переглянути гру та підтримати команду можна за наступним посиланням.Раніше вінничанки вже грали з цією командою. Тоді вінничанки здобули перемогу з «сухим» рахунком 3-0.

Також 2 грудня (в п’ятницю) о 19:00 ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» змагатиметься з «Галичанка-ЗУНУ» за першість. Раніше вінничанки теж грали з тернопільською командою та перемогла з результатом 3-0 .

«Вінничанки («ДоброДій») розташовуються вище за своїх візаві в «турнірці». І немає жодного сумніву в тому, що вони прагнутимуть покращити своє положення. Тим паче, в першому колі підопічні Юлії Якушевої не віддали цим суперницям жодного сету», - йдеться в дописі у «Суперліга. Чемпіонат України | Волейбол».

Нагадаємо, вкотре волейболістки з Вінниці перемагають своїх суперників.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:Фейсбук-сторінка Суперліга. Чемпіонат України з волейболу


Читайте також