menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки знову «всуху» перемогли СК «Балта»(ФОТО)

01.12.2022 10:10

ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» перемогли у грі з СК «Балта»

Вчора у Чернівцях пройшла гра волейбольної команди з Вінниці «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» з одеською командою СК «Балта». Цього разу вінничанки знову здобули перемогу і здолали суперників з результатом 3-0. I-VIN.INFO розповідає всі подробиці турніру.

З перших хвилин на майданчику більш ініціативно грали вінничанки – 8:4. Після перерви , яку взяв тренер балтянок Сергій Кольцов, гра більш-менш вирівнялася, і візаві почали стабільно обмінюватися очками — 18:13. Під кінець гри відбулась заміна в команді «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерії Якушевої на Діану Криву. Разом з Яною Завалою гравчиня успішним блоком поставили крапку в даному сеті — 25:18.

На початку другого сету СК «Балта» допускали чимало думок. Тоді вінничанки здобули на свою користь різницю у шість балів — 7:1. Тоді одеситки не змогли зрівняти рахунок, тому у другому сеті знову випереджає «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» — 25:17.

У третій партії волейболістки СК «Балти» грали набагато краще. Своєю грою, намагалися вести комбінаційні зв’язки і це приносило результати — 10:10, 17:17. Так, напруга та інтрига почала зростати. Проте останні хвилини лишилися за вінницькими волейболістками — 25:21.

Кращою гравчинею в номінації «The Best MVP матчу» визнали блокуючу ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Яна Завала. Волейболістка заробила 8 очок, реалізувавши 88% атак. Як вона зазначила у післяматчевій конференції, ця гра їй сподобалась.

«Сьогодні була чудова гра. Ми грали відкрито, вільно. На даний момент матч сподобався. Так, були деякі помилки, проте ми все надолужимо», - зазначила Яна Завала.

За словами головної тренерки вінницької команди Юлії Якушевої, команда радіє, що знову здобула перемогу.

«Звісно, є помилки над блоком. Не виконали наших завдань. Але це нічого. Команда молода та перспективна, незважаючи на те, що кажуть в нас команда стара. Це не так. У нас є свої завдання: взаємодії, які потрібно виконати під час гри з певною командою. Є над чим працювати. Проте дуже задоволена та рада, що в нас знову і знову є перемога в команді», - розповідає Юлія Якушева.

Наступного разу вінничанки зіграють проти команди «Галичанка-ЗУНУ» 2 грудня. Початок о 19:00.

«ДоброДiй-Медунiверситет-ШВСМ»: Ковальчук (11), Кучер (6), Каланчук, Дегтярьова (6), Вабіщевич, Якушева (20), Малишева (4), Завала (8), Пилипенко, Танцерова, Лозинська, Крива (2), Ротар (л), Сопочева (л).

СК «Балта»: Волченко (5), Ногiна (11), Перетятько (8), Фартушняк, Лиса (3), Бекетова (1), Елькiна (1), Святенко (1), Касьяненко, Охрiмчук (2), Гращенко (л), Калашник (л).

Нагадаємо, «Спортивний фронт» на Вінниччині міцно тримає стрій» – Світлана Коновалова.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: Фейсбук-сторінка Суперліга. Чемпіонат України з волейболу



Читайте також