menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницький підприємець подарував квартири двом родинам з Маріуполя

21.06.2022 10:10

Квартири дісталися родинам, які втратили майже все через війну

Підприємець Віктор Хоменко, який будує у Вінниці житлові комплекси, вирішив декілька квартир в черговій своїй новобудові подарувати родинам з Маріуполя. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт 0629.com.ua.

Першу квартиру отримала Ольга Катрич – дружина легендарного воїна-азовця маріупольця Олега Катрича (Кельт).

Олег Катрич героїчно загинув виконуючи завдання по порятунку бійців, що опинились у блокаді на «Азовсталі» в Маріуполі. Президент України нагородив Олега Катрича орденом Богдана Хмельницького посмертно.

Олег Катрич, з позивним Кельт, воював проти росії ще з 2014 року. В 2022 році Кельт увійшов до складу групи з 72 азовців, які свідомо пішли у оточення, щоб допомогти побратимам на «Азовсталі».

«Олег завжди боявся висоти. Коли до війни ми літали кудись разом, я завжди його тримала за руку. Але він і цей страх поборов, коли сідав у вертоліт, щоб допомогти друзям», - розповідає його дружина Ольга.

Другу квартиру отримало подружжя журналістів Сергій Ваганова та Ірини Горбасьової.

В 2014 році їм довелося залишити свою домівку в окупованому Донецьку, а в 2022 прийшлося вдруге тікати від «руського миру» вже з Маріуполя.

Сергій та Ірина з 2014 році на передовій, проте не зі зброєю, а з фотокамерами. В березні вони дивом вирвались з палаючого Маріуполя. Врятувались завдяки друзям, які вивезли їх із міста.

«Ви повернули нам життя. Тепер нам знову є де розправити спини та почати жити», - каже Сергій Ваганов.

Нагадаємо, у Вінниці відновить роботу ще один дитячий садочок

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: 0629.com.ua

Читайте також