menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінниця долучилася до Всеукраїнської акції проти насильства

26.11.2021 11:45

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводять акцію «16 днів проти насильства»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на проспекті Космонавтів провели інформаційно-просвітницький захід з протидії домашньому насильству. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Під час заходу присутнім роздавали інформаційні листівки та розповідали про насилля, його прояви та наслідки. Крім цього, розмістили банер, на якому кожен міг написати слова підтримки людям, які постраждали від домашнього насилля. Для людей, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі у Вінниці створили Денний центр соціально-психологічної допомоги. У ньому надають комплексну соціально-психологічну, первинно правову допомогу, соціальні послуги постраждалим від домашнього насильства. Є навіть спеціально обладнані кімнати, де постраждалі можуть протягом дня перебувати там разом з дітьми. Також було створено мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги.

За час акції планується проведення й інших заходів. Це, насамперед, вуличні акції, перегляд фільму «Розірви коло», засідання Міжвідомчої ради та групи питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Нагадаємо, вінницька дизайнерка створює колекції із секонд-хенду.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Вінницька міська рада  

 


Читайте також