menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінниця святкує День міста

11.09.2021 18:00

Сьогодні місто «гуляє» на повну – усі відзначають 658 років Вінниці

Сцени з виступами різноманітних організацій, майстер-класи для дітей, фотозони та виставка машин – саме така насичена програма очікувала на вінничан у центрі міста, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Одним з учасників заходу до Дня міста був народний молодіжний фолк-гурт «Рута-м’ята». Його керівниця Ірина Кашпрук розповідає: «Взяти участь у заході нас запросив центр Народної творчості. Ми дуже зраділи запрошенню, адже живе спілкування з гостями вартує багато, ще й після карантину. Приємно, що багато людей цікавляться народними традиціями та творчістю. Можна побачити багато локацій й майстрів. Особливо приємно, що цим всім цікавиться молодь та їм не байдуже».

Також можна побачити виставку техніки. Це, насамперед, громадський транспорт – автобуси, машини та мотоцикли. Кожний бажаючий міг спробувати себе у ролі водія.

«Свято, як на мене, чудове, тому що вже відвикла бачити велику кількість людей. Я сьогодні презентую виставку ляльок для домашнього театру. Це моє хобі. Можу сказати, що таке заняття допомагає розвинути пам’ять через моторику рук і вчить дітей грати у рольові ігри. Крім цього, це приносить радість усім – від наймолодших до найстарших», - коментує вінничанка Тамара.

Нагадаємо, вінничани відзначають День фізичної культури та спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також