menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Військових з «Азовсталі» звільнили з російського полону

22.09.2022 10:20

Відбувся великий обмін полоненими

Вчора, 21 вересня, стало відомо, що відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону повернули 215 людей. Серед них офіцери, командири, Герої України, захисники «Азовсталі» і вагітні жінки-військові. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Телеграм-каналі керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Також вдалось повернути ще частину захисників Маріуполя, в тому числі бійців полку АЗОВ. Денис Прокопенко «Редіс», Сергій Волинський «Волина», Святослав Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко – командири з «Азовсталі» – вони вже перебувають у безпеці.

«Поки Редіс разом з представниками командування полку - Калиною та Апісом будуть перебувати на території Туреччини. Та головне, що не в росії!», - йдеться у дописі Телеграм-каналу «Жорін з Азову».

Як додає у своєму дописі Максима Жоріна, повернули більше сотні азовців, а ще велика кількість героїв залишається під контролем рф.

Окрім цього, Андрій Єрмак зазначив, серед звільнених – 10 іноземців, які воювали за Україну, і яким погрожували смертю. Вони вже знаходяться в місті Ер-Ріяд.

«Ми обміняли 200 наших героїв на Медведчука, який вже дав усі можливі покази слідству. А 5 героїв-командирів «Азовсталі» – на 55 російських полонених, які не мають для нас жодного інтересу. Це був складний процес. Маємо 215 звільнених - це вагомий результат, який став наслідком правильної тактики з використанням позиції сили, включно з результатами фронтової роботи ЗСУ», - пише у дописі Андрій Єрмак.

Нагадаємо,на Вінниччині для підтримки ЗСУпроведутьтурнір з волейболу серед ветеранів та молоді.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: взято з дописів.


Читайте також