menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Внаслідок обстрілу Вінниччина тимчасово без електроенергії

23.11.2022 15:26

По всій Україні була оголошена повітряна тривога

Сьогодні об'єкти критичної інфраструктури України знову опинились під обстрілом ворога, зокрема, це стосується й Вінницької області. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Телеграм-канал очільника Вінницької ОВА Сергія Борзова.

Так, станом на 14:48 повідомлялось, що електротранспорт у Вінниці стоїть, є проблеми з мобільним зв'язком. За попередньою інформацією, без електроенергії зараз вся Вінниччина.

Внаслідок ворожого ракетного терору енергопостачання відсутнє на всій території Одеської області. Мер Хмельницького також заявив, що місто повністю знеструмлене. Мер Львова теж зазначив, що все місто – без світла. В області знеструмлені Яворівський, Львівський та Червоноградський райони.

Також перебої з постачанням електроенергії також у Луцьку та селах громади. У зв'язку з відключенням світла у Харкові зупинили весь електротранспорт. На Тернопільщині екстрено ввели графіки аварійних вимкнень — спрогнозувати увімкнення світла поки неможливо.

«У всіх регіонах відбуваються аварійні відключення. Це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми. Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше», - зазначають в «Укренерго».

Нагадаємо, російське вторгнення: двісті сімдесят третя доба

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел




Читайте також