menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Волейболістки з Вінниці знову здобули перемогу у Чемпіонаті України (ФОТО, ВІДЕО)

27.01.2023 10:10

ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» повертає свою першість у турнірній таблиці Суперліги

Вчора у місті Чернівці пройшла гра між «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» та СК «Балта». Як і в попередніх матчах, так і цього разу вінничанки здобули перемогу над балтянками з рахунком 3-0. I-VIN.INFO повідомляє далі, як пройшла гра.

На початку першого сету свою гру впевнено вели СК «Балта». Їм вдалось здобути різницю в трьох очках – 1:4. Проте тренерка вінницької команди Юлія Якушева вчасно взяла тайм-аут і вказала на помилки своїх підопічних. Це спрацювало, і волейболістки-добродійки зрівняли рахунок – 5:5. Далі вже команда СК «Балта» допускали помилки і втрачала очки – 10:5. Тому перша партія закінчилась перемогою вінничанок – 25:18.

У другому сеті «Добродій» впевнено вів гру. Вінничанки настільки потужно здійснювали подачі та вели м’яч, що волейболістки-балтянки у цьому сеті здобули лише 8 очків. Не допомогла «Балті» і зміна зв’язуючої (20:4). Тому загальний рахунок сету знову на користь «Добродія» – 25:8.

Початок третього сету розпочався вже з впевненої гри СК «Балти», чимось нагадував перший сет. Цього разу вінничанки були у ролі наздоганяючих – 8:10. Партія напружувалась, інтрига зростала, а колективи боролися за кожен м’яч – 22:22. Проте свої вміння та безпомилкову кінцівку вдалося провести саме гравчиням «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» – 25:22. Отож, загальний результат – 3:0.

Цього разу кращою гравчинею першого поєдинку восьмого туру Суперліги України-Дмарт стала Валерія Якушева. Наш капітан набрала 15 очок. Проте нагороду MVP отримала діагональна Марина Дегтярьова, яка набрала 11 очок. Як розповіла гравчиня з ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Анастасія Малишева, матч вийшов нелегкий для команди.

«Наразі проходить друга половина Чемпіонату України. Звичайно, в нас вже перевтома, морально налаштовуємось на фінальні протистояння. Через це є такі нюанси у певних елементах. Проте результат є – 3:0. Ми старались підключати до гри всіх», - каже волейболістка з вінницької команди.

Наступна гра ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» відбудеться проти «Галичанка-ЗУНУ» 29 січня о 12:00.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки здобули перемогу у грі з Збірною України U-15.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: facebook.com/pvlu.org


Читайте також