menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Як вінничани відреагували на обмеження у транспорті

18.10.2021 18:10

Відтепер знову у громадському транспорті посили карантинні обмеження

Відсьогодні, 18 жовтня, у місті Вінниця громадський транспорт працює за старими карантинними обмеженнями для «жовтої» зони. Вінничани стояли у чергах понад пів години, а деякі йшли пішки. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на «Суспільне Вінниця».

Відтепер діють наступні карантинні обмеження у вінницькому громадському транспорті: вхід через передні двері, пасажири — у масках та в кількості не більше сидячих місць. Як зазначив фахівець транспортної компанії Микола Заверуха, що такі правила встановили через погіршення епідситуації з коронавірусом в області. Раніше, коли Вінниччина була у «зеленій» зоні, люди могли заходити через усі двері, проте зараз вимушені дотримуватись вказаних правил.

Вінничани зазначають, що чекають на свою чергу, аби сісти у транспорт близько 40 хвилин. Деякі з них, так і не дочекавши, рухались з зупинки Київська до Театральної через Київський міст пішки, як пані Олена. Окрім цього, Людмила Гончар, яка теж довго чекає на те, щоб сісти у тролейбус ділиться думками, що зовсім скоро буде холод і люди хворітимуть, тому такі обмеження це крайні міри і вони не потрібні, адже вони у транспорті в масках чи вакциновані.

Нагадаємо, жорсткі обмеження повертають у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:suspilne.media

Читайте також