menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Юна вінничанка збирає гроші на акумулятор для ЗСУ

02.08.2022 10:10

Дівчина продає ляльки, екоторбинки та квіти

Лідії Немлій 13 років, але не дивлячись на свій юний вік вона шиє та продає ляльки, екоторбинки та штучні квіти – усе, аби допомогти ЗСУ та акумулятор на сонячній батареї для 36-ї бригади. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на Суспільне.

«Коли прилітає муза і каже тобі: «Ліда зроби!». Є екосумки, є прикольні гуски. Боже, як я їх люблю! Є ще патріотичні зайці і ляльки», — розповідає Ліда.

Родина Ліди підтримує оборонців 36-ї окремої бригади морської піхоти ще з 2014. Мати юної волонтерки розповідає, що Бійці навіть дали дочці позивний — «Мишка».

Родина Ліди переїхала до Вінниці на початку травня з Миколаєва.

«Миколаїв під ракетними обстрілами, і ми живемо в такому районі, де щодня прилітає, тому виїхали з дочкою і заради того, щоб не сидіти. Вже такий шлях пройдено, волонтерську діяльність не полишимо», — розповідає Юлія Немлій.

За три години волонтерка Лідія Немлій на позивний «Мишка» вторгувала 600 гривень. Аби назбирати на акумулятор для військових, виготовлятиме вироби та реалізовуватиме їх і надалі.

Нагадаємо, у Вінниці пройде благодійний матч з футболу без глядачів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: suspilne.media

Читайте також