menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

З понеділка вінницький транспорт знову буде перевозити обмежену кількість пасажирів

16.10.2021 18:43

Жорсткі обмеження повертають у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

З понеділка, 18 жовтня тролейбуси, трамваї та автобуси зможуть брати суворо обмежену кількість пасажирів — відповідно до числа сидячих місць, повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на NaПарижі, де про ситуацію повідомив генеральний директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Вирішили працювати на випередження, адже показники захворюваності у Вінницькій області відповідають обмеженням жовтої зони і загалом ситуація набагато краща, ніж у сусідніх регіонах.

Також до салону не пускатимуть у разі відсутності захисної маски, а заходити у транспорт знову можна буде тільки через передні двері.

«Окрім того, з власних джерел NaПарижі відомо, що з понеділка, 18 жовтня, особливу увагу громадському транспорту приділятимуть працівники Нацполіції, ДСНС та Держпродспоживслужби, здійснюючи регулярні перевірки», — зазначено у публікації.

Нагадаємо, невдовзі вінничани не зможуть їздити Україною без сертифіката про вакцинацію або негативного результату тесту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: naparise.com.



Читайте також