menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Жодної паніки немає»: як українці в соцмережах реагують на контрнаступ ЗСУ

10.09.2022 19:45

Підбірка мемів про прорив українських військових на Харківщині

На початку вересня Збройні сили України почали відвойовувати втрачені території Харківської області на сході та південному сході від Харкова. За даними Президента України станом на вечір 9 вересня, українська армія звільнила від російських окупантів понад 30 населених пунктів Харківської області. I-VIN.INFO слідкувало за тим, як українці в соціальних мережах жартують на тему цього контрнаступу.

Із початком контрнаступальних дій ЗСУ багатьом російським військовим та зрадникам України довелося швидко тікати з тимчасово окупованих населених пунктів.

Але керівництво рф продовжує заспокоювати росіян та казати, що «ніякої паніки немає».

Якщо подумати, то стає зрозуміло чому ж «панікі нєт».

Також користувачі соціальних мереж здогадалися, чому ж Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний віддав наказ про контрнаступ на Харківщині.

Останнім часом стали дуже популярними фотографії російських військових поруч із в’їздом у звільнені населені пункти, сподіваємося скоро побачити і таку світлину від ЗСУ:

Військове керівництво рф ніколи не визнає поразок, тому, схоже, звітувати перед своїм народом їм доведеться так:

Генштаб ЗСУ, по об’єктивним причинам, просить поки не розголошувати інформацію про контрнаступ.

Одночасні контрнаступальні дії на Херсонщині та Харківщині показують, що Україна готова звільняти свої землі від російської окупації і не збирається затягувати цю війну а це значить, що перемога вже скоро буде за нами.

Нагадаємо, «коли всю увагу було прикуто до Херсонщини»: Балаклія знаходиться під українським контролем.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також