menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Знову війна забрала життя трьох вінницьких військових

10.03.2023 18:10

Вінниччина вчергове оплакує своїх Героїв

Чимало життів українців забрала війна. Так, серед вінницьких військових загинуло троє: Руслан Токаренко, Ігор Жураківський та Володимир Копійка. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Старший солдат Руслан Токаренко був старшим водієм десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти, призваний по мобілізації Тульчинським РТЦК та СП. Добре себе зарекомендував під час служби. Підтримував високий моральний дух у підрозділі, вникав в турботи оточуючих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного вдосконалення. Проте загинув 8 березня під Кремінною на Луганщині. Про це повідомили у Фейсбуці на сторінці Тульчинської районної державної адміністрації.

Ігор Жураківський навчався у Степанівській ЗОШ I-III ступенів, де закінчив 8 класів. Далі розпочав трудову діяльність і працював вантажником на Степанівському цукровому заводі. З 1989-1991 рр. служив в армії в ракетних військах м.Туркестан. Потім працював на будівництві – різноробочим. Проте 51-річний військовий загинув на фронті… Ігор Жураківський вміло виконував обов’язки командира, якого дуже любили і поважали побратими. Герой завжди говорив, що на війні зрозумів, що таке справжня чоловіча дружба. Про це повідомили у дописі на Фейсбуці Вороновицької територіальної громади.

Володимир Копійка загинув 3 березня у важких боях під Кремінною Луганської області. Прощання відбулося 10 березня у Спасо-Преображенському соборі Вінниці. Поховали Героя на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

«Мій дорогий брат Володимир Копійка. Ти загинув, щоб ми жили.... Царство тобі небесне, наш Вовчик...», - пише у дописі сестра загиблого.

Так виглядає телефон Володимира Копійки після загибелі.

Нагадаємо, прикордонниця з Донеччинни розповіла про початок війни у рідному краю.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок у Facebook.

Головне фото: nta.ua



Читайте також