menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«ЗСУ – наші котики»: добірка мемів про наших захисників до Дня Збройних сил України (ФОТО)

06.12.2022 14:55

Як українці тішилися успіхами ЗСУ протягом повномасштабної війни

Сьогодні відзначається День Збройних сил України і коли як не в цей час згадати, як українці протягом усієї війни відзначають мужність та хоробрість ЗСУ в усіляких мемах, які покликані не висміяти наші збройні сили а навпаки, потішитися над їх успіхами. I-VIN.INFO зібрав добірку мемів про ЗСУ.

Збройні сили України пройшли величезний шлях за вісім років війни із росією і тепер вони дійсно є котиками, але вже такими, що з легкістю можуть відгризти тобі ногу.

Росіяни, коли йшли вбивати українців на початку вторгнення, точно не очікували такого опору від ЗСУ та інших Сил оборони.

Нинішні військові ЗСУ у майбутньому, після перемоги, зможуть давати уроки військової справи усьому Пентагону.

Окремо існує цілий пласт мемів про Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, адже він є символом та наочним втіленням збірного образу військового Збройних сил України.

Цікаві літературні меми про ЗСУ робить письменник Мартин Якуб.

Вчора відзначався День волонтерів а сьогодні День ЗСУ і недарма ці два дня відзначаються поруч, адже там де збройні сили там і волонтери, їх неможливо уявити окремо.

Для усіх нас за 8 років війни, а особливо за 9 місяців її повномасштабної фази, Збройні сили України стали більше ніж державним силовим формуванням. Вони стали для нас справжніми янголами-охоронцями завдяки яким, ми вже зовсім скоро будемо святкувати новий рік а не якийсь там «новый год».

Нагадаємо, російське вторгнення: двісті вісімдесят шоста доба оборони України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з відкритих джерел

Читайте також