menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Лікарня на Вінниччині отримає гуманітарну допомогу з Польщі

29.12.2021 14:55

Барська міська лікарня отримає гуманітарну допомогу від Республіки Польща

У Вінниці 28 грудня провели чергове засідання Робочої групи з питань гуманітарної допомоги. За результатами засідання вантаж з Польщі визнали гуманітарною допомогою та відправлять отримувачу – Барській районній благодійній організації «Любов та милосердя – Карітас – Бар». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької ОДА.

Гуманітарна допомога вагою 1412 кілограм була надіслана із Польщі від Fundacja «Misericordia» (Kazimierza Gorlewicza). У неї входять медичні засоби та вироби, якими згодом користуватиметься Барська міська лікарня.

На засідання під головуванням першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталі Заболотної цей вантаж визнали гуманітарною допомогою, а рішення робочої групи введуть в дію розпорядженням Голови обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у лікарні Вінниччини відбулось «передноворічне диво і надія на життя».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: vin.gov.ua

Читайте також