menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Ми не опускали руки і боролись до останнього»: вінничанка про гру проти володарів кубка України з волейболу

12.02.2022 16:15

Вінничанки змагалися з чинним чемпіоном Суперліги України-Дмарт СК «Прометей»

Цього разу у 10-му турі волейбольна команда «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» змагалась проти СК «Прометей». Хоч вінницька команда намагалась до кінця витягувати м’ячі та вирівнювати рахунок, проте чинний чемпіон Суперліги України-Дмарт СК «Прометей» переміг у цьому матчі з рахунком 0:3. I-VIN.INFO слідкував за грою та дізнався емоції та думки вінницьких спортсменок щодо змагань.

Насправді, ця гра була захоплюючою ще з першого сету. Вінничанки тримали позиції, проте кінцевий рахунок сету був 15:25 на користь «Прометей». У другому під час гри «Добродій-Медуніверситет» витягував більшість м’ячем і вже серйозно налаштувався на гру. Цікаво, що у залі була велика група підтримки за «Прометей», проте під час прямої трансляції у коментарях більше вболівали за «Добродій».

Також у другому сеті вінницька команда намагалась тримати майже рівну кількість очок. Навіть вдалось зрівняти їх, проте «Прометей» виривався вперед. Найбільше інтриги та запалу в грі було, коли рахунок зрівнявся до 24:24. Тоді команді «Добродій-Медуніверситет» не вистачило зовсім трохи, аби виграти цей сет. Гра завершилась рахунком 24:26 на користь суперників.

На початку третього сету обидві команди майже одночасно здобували очки. Інколи «Прометею» вдавалось покращити рахунок на свою користь, проте «Добродій» теж намагався надолужити. Цей сет став фінальний. Рахунок – 14:25 на користь СК «Прометей».

Капітан вінницької волейбольної команди «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» розповіла I-VIN.INFO про свої враження від цієї гри і про те, як вдавалось зберігати спокій попри програш.

«Сьогодні суперник був ще складніший, адже вони чемпіони України, володарі кубка України. Хоч ми й програли, але було дуже цікаво грати з досвідченими гравцями. Так, нам багато не вдавалось, проте ми не опускали руки і боролись до останнього. Негативні емоції намагались тримати подалі від себе, щоб вони не заважали грати. По приїзду додому розберемо всі помилки і будемо налаштовуватись на подальші ігри, тому що попереду нас чекають матчі плей-офф», - запевняє Валерія Якушева.

Нагадаємо, вінницькі спортсменки потужно зіграли з дніпровською волейбольною командою у Суперлізі України-Дмарт.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:з соціальних мереж команди та скріншоти з прямої трансляції Суперліги України-Дмарт

Читайте також