menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Були дуже складні розіграші, але команда старалась їх виграти»: вінничанка про змагання з волейболу у Суперлізі України-Дмарт 2021-2022

11.02.2022 21:15

Вінницькі спортсменки потужно зіграли з дніпровською волейбольною командою у Суперлізі України-Дмарт

Сьогодні, 11 лютого, пройшов чемпіонат Суперліги України-Дмарт з волейболу серед жінок між вінницькою командою «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та дніпровською «Аланта». Гра складалась з 5 сетів і завершилась на користь Вінниці. I-VIN.INFO спостерігав за чемпіонатом та дізнався емоції у гравців від гри.

Початок першого сету стартував з впевненою грою від вінницької команди. Хоч противники теж намагались боротись за кожен м’яч, проте ця партія завершилася рахунком 25:20 на користь волейбольної команди «Добродій-Медуніверситет».

У другому сеті гра ставала дедалі напруженою. Все тому, що команда «Аланта» намагалась зрівняти рахунок. І як би «Добродій» не боровся за кожний м’яч, але сет закінчився 23:25 на користь дніпровської команди. У третьому сеті матч був більш цікавішим. Кожна сторона намагалась здобути очки на свою користь та використати правильні тактики. Під час гри виникали доволі емоційні ситуації. З залу було чути групу підтримку двох сторін, подиви та обурення. Та все ж третій сет завершився рахунком 22:25 на користь «Аланта». Помітно, що вінницькій команді не вистачило зовсім трохи до 25 очок.

Четвертий сет був трохи спокійнішим, ніж попередні. Проте емоцій на майданчику та в залі все одно достатньо, аби відчути атмосферу змагань. «Добродій» набрав старту та успішно завершив цей сет з рахунком 25:22. Тепер результати чотирьох партій зрівнялись до 2:2. Відповідно 5 сет був вирішальним.

З самого початку фінальної партії вінницька команда впевнено виборювала очки. Проте були моменти, коли результат гри зрівнювався. Попри всю втому команд, боротьба за кожен м’яч не припинялась. Під кінець «Добродій» завершив гру 15:10 на свою користь. I-VIN.INFO дізнався у капітана команди «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерії Якушевої про емоції та результат змагань. Запевняє, гра була не простою.

«Перед кожною грою ми завжди проводимо перегляд суперника, де розбираємо і дивимось як нам краще вийти у захисті, правильно перенести руки на блоці, та куди краще бити. І після кожного зібрання, нам дають настанову перемогти. Звичайно розуміли, що нам буде складно, тому що минулу гру ми програли. Але на майданчик виходили з бажанням і з думкою, потрібно докласти максимум зусиль для перемоги. В момент гри були дуже складні розіграші, але команда старалась їх виграти і майже всі дістали. Це нам давало ще зусиль для результату. Гра не проста, хоч ми і зіграли 5 партій, але здобули перемогу, важливу для нас перемогу, і дуже щасливі. Емоції переповнюють, ще досі не можемо відійти, але далі більше», - поділилась думками Валерія.

Під час гри капітан команди здобула 34 очки. Також 18 очків заробила вінничанка Дарія Ковальчук. Окрім цього, завтра о 11:00 відбудеться матч вінницької команди «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» з чинним чемпіоном країни СК «Прометей».

Нагадаємо, вінницькі волейболістки продовжують змагатися у Суперлізі України-Дмарт 2021-2022 з волейболу

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: з соціальних мереж команди та скріншоти з прямої трансляції  Суперліги України-Дмарт

Читайте також