menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На передовій загинули ще четверо захисників з Вінниччини

29.05.2023 17:15

Вічна пам'ять Героям!

На фронті загинули четверо захисників з Вінниччини: Дмитро Махоцький, Віталій Нечай, Володимир Іпатов, Володимир Гулько, повідомляє I-VIN.INFO.

Підтвердився факт загибелі Дмитра Вікторовича Махоцького, який з 6 вересня 2022 року вважався зниклим безвісти. Мешканцю села Голубече Крижопілсьької громади було 18 років. Солдат був гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти. Він загинув 5 вересня 2022 року під час виконання обов’язків військової служби, завдань пов’язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, на Миколаївщині.

На Донеччині загинув лісівник з Вінниччини Віталій Нечай. Йому було 39 років. Чоловік працював робітником на нижньоскладських роботах Бершадського лісопункту філії «Гайсинське лісове господарство» ДП «Ліси України».Мобілізували воїна у лютому цього року. Він служив механіком-водієм однієї з бригад.

Вінниця прощалась із лейтенантом медичної служби Володимиром Іпатовим. З початком повномасштабного російського вторгнення він добровільно вступив у лави Збройних Сил. Служив у 120-й бригаді територіальної оборони. Загинув 23 березня 2023 року на Донеччині під час евакуації поранених.

12 березня 2022 року на Миколаївщині, захищаючи територіальну цілісність України, отримав важкі поранення немійчанин Володимир Олександрович Гулько. Вони виявились несумісними з життям.

Захисник був розвідником та боронив Україну ще з 2016 року. Володимир Гулько помер в лікарні від важких поранень та був похований у Херсоні. Найближчим часом планується перепоховання Героя в рідному селі Немія.

Нагадаємо,на фронті загинули четверо воїнів з Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Головне фото: depositphotos

Фото: із вищеперерахованих джерел




Читайте також