menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині долають наслідки удару по об’єкту енергетики

22.03.2024 10:45

В Ладижині вже відновили енергопостачання

Через влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури під час нічної повітряної атаки Ладижинська громада Вінницької області на певний час залишилась без електрики, тепло- та водопостачання. Наразі до Ладижина виїхала група профільних фахівців Вінницької ОВА. Вони будуть працювати над швидким відновленням критично важливих послуг. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку виконуючого обов’язки ладижинського міського голови Олександра Коломійця.

Наразі енергетики вже відновили електропостачання, а фахівці відповідних служб задіяні у ліквідації наслідків ворожої атаки.

В минулому році спільно з Вінницької ОВА, за підтримки компанії МХП та Юрія Косюка, міжнародних благодійних організацій та партнерів було зроблено багато роботи по розбудові альтернативних джерел теплопостачання в Ладижинській громаді.

«Наразі ми маємо сприятливий температурний режим, проте, котельні готові до запуску і в разі потреби забезпечать мешканців міста теплом», - пише Олександр Коломієць.

Читайте також, удар по енергетиці та влучання на Вінниччині: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: hvylya.net (ілюстративне)

Читайте також