menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині затримали чоловіка, який працював на російські спецслужби

05.06.2023 13:20

Підозрюваний передавав на росію координати військових об’єктів

СБУ провела масштабну операцію із знешкодження агентів ФСБ, які збирали інформацію про військові об’єкти у трьох областях України, зокрема і на Вінниччині. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку Управління СБ України у Вінницькій області.

У результаті комплексних заходів співробітниками СБУ було затримано трьох учасників агентурної мережі ФСБ і встановлено особу їх російського «куратора».

На Вінниччині затримали місцевого жителя, який намагався визначити координати Штабу командування Повітряних Сил ЗСУ та підрозділів Національної гвардії.

Для цього ворожий агент проводив фото-, відеозйомку українських об’єктів та прилеглої місцевості з вікон магазинів та інших неподалік розташованих будівель.

За кожне виконане завдання російський агент отримував від агресора до 550 дол. на власні картки. Сума залежала від терміновості і якості виконаної «роботи».

Наразі підозрювані перебувають під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмисникам загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також, суд у Вінниці виніс вирок російському депутату.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: pravda.com.ua та  взято з допису

Читайте також