menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Росія вдарила по Києву двома балістичними ракетами

25.03.2024 12:00

Уламки впали в центрі міста

Близько 10:30 у понеділок, 25 березня, у Києві було чутно декілька вибухів, Київська міська військова адміністрація зазначила, що у столиці працювала протиповітряна оборона. Пізніше повідомили про збиття двох балістичних ракет, повідомляє I-VIN.INFO.

За декілька хвилин до цього Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що на місто летить ракета, була оголошена повітряна тривога.

За попередньою інформацією КМВА, уламки збитої ракети впали в Печерському районі, пошкоджено багатоповерховий будинок. Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах. У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети. Дані щодо наслідків уточнюються.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив про виклики екстрених служб в Печерському, Соломʼянському та Дніпровському районах.

У КМВА спочатку повідомили про влучання у житловий будинок, однак згодом уточнили: «У Печерському районі, попередньо пошкоджено багатоповерхову нежитлову будівлю. Без послідуючого горіння. Оперативні служби працюють на місці. Попередньо, постраждала одна особа».

Об 11:20 Повітряні Сили ЗС України повідомили наступне:

«Противник завдав удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Цілі знищено, тип встановлюється».

Читайте також, пошкодження від уламків на Одещині та Миколаївщині: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: red-letter.com.ua

Читайте також