menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Тульчинській громаді Вінниччини відбудеться тренінг психоемоційного розвантаження

22.03.2024 15:15

Для участі потрібна попередня реєстрація

Партнерська публікація

У Тульчинській громаді, що на Вінниччині, 26 березня організовують безкоштовний тренінг психоемоційного розвантаження. Захід проводить Спілка молодіжних організацій Вінниччини в рамках проєкту «Media Helper: психологічна підтримка для молодих журналістів та волонтерів»,  повідомляє I-VIN.INFO.

«Молоді волонтери та журналісти часто зазнають великого тиску та стресу від навчання, роботи, соціальних очікувань. У свою чергу, тренінги психоемоційного розвантаження надають їм необхідні інструменти та стратегії для ефективного керування стресом та покращення емоційного благополуччя», – каже координаторка проєкту, заступниця голови СМОВ Лілія Шульгіна.

Кількість учасників обмежена. До участі запрошують молодих журналістів та волонтерів віком від 18 до 35 років. Зареєструватись можна за цим посиланням

Нагадаємо, у рамках проєкту організовують сім тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Калинівська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька.

Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Нагадаємо, «Настільки глибокого тематичного заходу ще не було»: на Вінниччині пройшов тренінг психоемоційного розвантаження.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:



Читайте також