menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Настільки глибокого тематичного заходу ще не було»: на Вінниччині пройшов тренінг психоемоційного розвантаження (ФОТО)

21.03.2024 13:20

Попереду ще три тренінги

Партнерська публікація

У Ладижинській громаді, що на Вінниччині, пройшов безкоштовний тренінг психоемоційного розвантаження. На заході молодь мала змогу знайти нових друзів, працювати у командах та вільно висловлювати думки про свої відчуття, повідомляє I-VIN.INFO.

На початку психологиня проєкту надала можливість усім представитись. Учасники висловлювали власні емоції та переживання, а також мотивацію відвідати тренінг психоемоційного розвантаження.

Одна з учасниць, хореограф, інструктор з розтяжки, інструктор-реабілітолог Ангеліна поділилась, що зазвичай на подібних тренінгах працюють з її підопічними. А цього разу увагу приділили їй самій:

«Не вперше беру участь у подібному тренінгу. Схожі у своєму житті відвідувала, але настільки глибокого тематичного не було. Цікаві вправи, приємні люди, дізналась багато нового. Тому буду шукати щось подібне на майбутнє».

Далі учасники та учасниці працювали з вправами на довіру та у командах. На захід завітав і виконуючий обов'язки Ладижинського голови Олександр Коломієць:

«Наразі психологічний стан українців не найкращий. А люди повинні відчувати підтримку, розуміти свої емоції та вчитись допомагати самі собі. Навіть якщо людина розуміє, що психологічно стійка, все одно є зовнішній вплив і це зберігається у пам’яті. Тож наша громада завжди готова підтримати такі тренінги. У нас загалом їх проводиться багато. Зокрема, Міжнародною організацією з міграції, Червоним Хрестом та багатьма іншими. Тому готові розширювати межі нашої співпраці».

Нагадаємо, у рамках проєкту організовують сім тренінгів у громадах Вінниччини та один тренінг безпосередньо у Вінниці. Серед громад – Хмільницька, Жмеринська, Калинівська, Тульчинська, Ладижинська, Гайсинська, Іллінецька.

Наступною громадою, де буде проводиться безкоштовний тренінг, стане Тульчинська.

Довідково:

Проєкт реалізовується Спілкою молодіжних організацій Вінниччини в партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер» за фінансової підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Black Sea Trust) Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund).

Нагадаємо, українці в Польщі дізнавались про секрети ефективного розвитку громад.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна



Читайте також