menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці можна вакцинувати домашніх тварин від сказу

10.04.2024 16:00

Для цього працюватимуть виїзні бригади

Минулого тижня у Вінниці вирішили посилити заходи щодо боротьби зі сказом. Зокрема, розробили графік щеплень домашніх тварин у квартальних комітетах міста. Їх здійснює виїзна бригада з вакцинації Вінницької міської державної лікарні ветеринарної медицини. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Графік щеплень, розроблений квартальними комітетами Асоціації органів самоорганізації населення Вінниці

9 квітня – з 10:00 до 16:00 квартальні комітети «Лівобережний» і «Царина», виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою вул. Синьоводська, 138 (Центр матері та дитини)

13 квітня – з 10:00 до 14:00 квартальний комітет «Добробут», виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою пл. Шкільна, 1

18 квітня – з 10:00 до 14:00 квартальний комітет «Тяжилів» виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою вул. Лугова, 1

20 квітня – з 10:00 до 13:00 квартальний комітет «Тяжилів» виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою Л. Лук’яненка, 33 (біля магазину «Мрія»)

Графік щеплень доповнюватимуть що два тижні. За оновленнями слідкуйте на Facebook-сторінці Асоціація органів самоорганізації населення м.Вінниця.

6 та 7 квітня вже провели вакцинацію домашніх тварин у квартальному комітеті «Сабарів». Щепили близько 250 тварин. Також минулого тижня вакцинували понад 500 домашніх тварин у мікрорайоні Бучми.

Вакцинацію домашніх тварин наразі проводять безкоштовно. Виїзна бригада складається з двох фахівців, які щеплюють тварин вакциною «Рабістар».

Читайте також, «Хочемо організувати в Україні масштабний молодіжний форум», - французький політолог.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: ternopilcity.gov.ua

Читайте також