menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці пройшов фінал чемпіонату з футзалу серед дівчат (ФОТО)

15.03.2024 16:00

До фінальних змагань з футзалу серед дівчат 2011-2012 року народження дійшли три команди

Партнерська публікація

Лише найсильніші команди змогли дійти до фінальних ігорз футзалу та боротися за першість. Сьогодні у Вінниці пройшов Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2011-2012 року народження. Ці змагання проходили впродовж місяця, а до фіналу потрапили команди Глуховецької, Тростянецької та Тульчинської територіальних громад. Серед них і визначали найкращих футболісток, які поїдуть представляти Вінниччину на всеукраїнських змаганнях. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У першій грі зустрілися команди з Глуховецької та Тульчинської громади. У цьому матчі свою перемогу здобули тульчинські футболістки з результатом 3:1. Потім команда Глуховецької громади грала проти команди Тростянецької громади. І у цьому матчі їм не вдалося забити більше за суперників м’ячів, перемогла тростянецька команда з результатом 9:4.

У фінальній частині змагань зустрілися Тульчинська та Тростянецька громади. Доволі потужна гра відбулася між футболістками. Тренери вигукували поради та підбадьорювали своїх підопічних. Нарешті, перемогу виборола тульчинська команда з рахунком 3:1.

Отож, перше місце на Чемпіонаті Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2011-2012 року народження здобула Тульчинська територіальна громада, 2 місце – Тростянецька громада, а 3 місце – Глуховецька громада.

Як розповів тренер команди Тульчинської громади та тренер-викладач Тульчинської ДЮСШ для дітей-сиріт Володимир Дудар, у них проходять тренування 6 разів на тиждень. Як бачимо, футбол користується популярністю не тільки серед хлопців, а і серед дівчат.

«Дуже радію за свою команду, адже сьогодні була досить важка гра. Багато дівчаток захворіли, воротарка зламала руку. Крім того, сьогодні у нас був доволі сильний конкурент – Тростянецька громада. Ми ще раніше з ними зустрічалися на майданчику, тоді нам вдалось виграти з результатом 5:4. Цього разу теж здобули перемогу», - каже Володимир Дударь.

Також сьогодні відзначили кращих футболісток. З Глуховецької ТГ кращою стала Кристина Буригіна. З Тростянецької ТГ – Дарина Сабатович, а з Тульчинської ТГ – Анжеліка Ратушняк. Як зазначив голова Вінницької обласної територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк, впродовж чемпіонату футболістки показували свою майстерність та достойні результати матчів, і це дуже приємно відзначити.

«Для нас велика нагорода, що ви продовжуєте займатися спортом, здобуваєте перемоги. Ми все робимо, аби проводити чемпіонати на хорошому рівні. Дуже приємно, що у нас є надійні партнери – такі, як Благодійний фонд «МХП-Громаді». Вже другий рік поспіль ми маємо змогу вручити переможцям призи та подарунки на всіх наших змаганнях. Найближчим часом також плануємо підписати угоди про партнерство з компанією «Регіна». Ми прагнемо постійно покращувати рівень проведення змагань для нашого майбутнього покоління», - каже Сергій Татусяк.

Як розповіла менеджерка Благодійного фонду «МХП-Громаді» Леся Літвак, сьогодні команди продемонстрували чудову гру. Додає, що кожна команда вже здобула свою перемогу, адже увійшла в трійку кращих з кращих.

«Ви надзвичайно сильні дівчата, гарні та талановиті. Сьогодні була приємно вражена вашою грою. Будьте і надалі такими наполегливими та цілеспрямованими. Бажаю кожній дійти до своєї мети та здійснити усі свої мрії», - зауважила Леся Літвак.

Читайте також, вінничанка принесла Україні «срібло» на Кубку світу з пара пауерліфтингу

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак

Читайте також