menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки можуть отримати мінігрант на розвиток бізнесу

22.03.2024 12:00

Бюджет міні гранту складає 70 тисяч гривень

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Вінницькій та Кіровоградській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької ОВА.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та готова створити мінімум одне робоче місце.

З 11 по 31 березня 2024 р., учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши інформацію про себе та свій бізнес. Також необхідно додати мотиваційний лист та документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу.

Довідково:

Під час перших двох хвиль конкурсу благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» забезпечив понад 60 грошових грантів для розвитку й підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 3,8 млн грн. Фонд підтримує українок, які починають життя спочатку й релокують або створюють з нуля власний бізнес, організовує навчання для жінок і впроваджує гуманітарні проєкти.

Читайте також, удар по енергетиці та влучання на Вінниччині: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: suspilne.media

Читайте також