menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницьке медіа долучилось до мережі «Вікно Відновлення»

22.03.2024 19:50

I-VIN.INFO стає партнером програми Ukraine Recovery Window

Довгий процес післявоєнної відбудови України потребуватиме об’єднання зусиль усього громадського суспільства. Саме тому незалежні медіа, громадські організації та аналітичні центри вже сьогодні приєднуються до «Вікна Відновлення» - об’єднання, яке ставить за мету моніторинг і прозоре висвітлення всіх аспектів та етапів відбудови України. I-VIN.INFO також доєднався до цієї програми.

Об’єднання «Вікно Відновлення» (UA RECOVERY MEDIANETWORK), як ініціатива семи незалежних організацій-співзасновників розпочало роботу рівно два місяці тому – 22 січня 2024 року.

Зараз до об’єднання входять понад сімдесят незалежних медіа та громадських організацій, серед яких наразі й I-VIN.INFO. Відтепер ми разом з іншими партнерами «Вікна Відновлення» будемо незаангажовано висвітлювати новини про відбудову України, забезпечуючи прозорість цього процесу.

Вчора креативна директорка I-VIN.INFO Світлана Пустовіт та його головна редакторка Тетяна Щербатюк підписали Меморандум про співпрацю в межах програми «Вікно Відновлення України». В рамках угоди наше медіа зобов’язується виконувати його положення відповідно до усіх етичних та журналістських стандартів.

Відбудова України починається з кожного з нас, тож вже зараз ми повинні не лише розробляти стратегію післявоєнного відновлення, а й створювати мережу незалежного моніторингу над виконанням цього плану. I-VIN.INFO разом з усіма партнерами «Вікна Відновлення» беруть на себе це надважливе завдання заради розбудови України.

Читайте також, «Настільки глибокого тематичного заходу ще не було»: на Вінниччині пройшов тренінг психоемоційного розвантаження.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна

Читайте також