menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Аварійний скейтпарк у Вінниці розпочали ремонтувати (ФОТО)

24.05.2023 12:45

Роботи будуть проводитись поетапно

У Вінниці розпочали ремонт скейтпарку. Позавчора, о 18:00 вечора, завантажили першу рампу та відправили на підприємство, де будуть проводитись роботи, повідомляє I-VIN.INFO.

«Загалом буде відновлено дві рампи і проведений поточний ремонт елементів. Всі вони будуть пофарбовані. В цілому скейтпарк буде приведений до безпечного користування», - каже директор КП ВМР «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Олександр Мельник.

За його словами, орієнтовно ремонт планують завершити до кінця червня. Водночас, терміни можуть трішки змінюватись.

Нагадаємо, у квітні ми повідомляли, що скейтпарк у Центральному міському парку імені Леонтовича перебуває в аварійному стані. Тоді рампу систематично огороджували, щоб діти не користувались небезпечними конструкціями скейтпарку. Тоді ж Олександр Мельник повідомив, що бюджетом на 2023-й рік передбачено 50 тисяч гривень на поточний ремонт скейтпарку. Мовляв, це мінімум, який вдалось отримати в рамках фінансування, враховуючи воєнний стан в країні.

Читайте також, Вінниця продовжує допомагати у відбудові Балаклії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Тетяна Щербатюк




Читайте також