menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Без поразки не буває і перемоги»: вінничанки здолали суперниць на чемпіонаті України та пройшли у півфінал (ФОТО)

12.02.2023 16:00

Вінницькі волейболістки перемогли лідерів Чемпіону України

Сьогодні у місті Чернівці проходила заключна гра ІХ-го туру Чемпіонату України з волейболу. Потужні команди, які раніше вже змагалися у фіналі Кубку Ліги, ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та «Аланта» боролися за перемогу у матчі. Вінничанки змогли взяти реванш і здолати суперниць з результатом 3-1. I-VIN.INFO повідомляє про хід гри.

Попередня гра ВК «Добродія-Медуніверситет-ШВСМ» з СК «Прометей» була з результатом 3:0 на користь суперниць з міста Кам’янське. Проте це ніяк не завадило реабілітуватись та знову впевнено вести гру з не менш серйозною командою «Алантою».

Перший запам’ятався стартовим лідерством від «добродійок». Згодом «Аланта» почала скорочувати цю різницю в очках та навіть вийшла вперед – 15:14. Проте вінничанки так швидко не здалися і обіграли суперниць з результатом – 21:25.

У другому сеті дніпрянки були більш ініціативними, тому змогли вдало відірватись від ВК «Добродія-Медуніверситет-ШВСМ» – 10:5. Було помітно, що вінничанки знову не збирались так легко поступатися. На зміну пасуючої Анастасії Малишевої з'явилася Анна Лизанець. Проте таке рішення не дало перемоги у цьому сеті вінничанкам, тому «Аланта» завершує цю партію з результатом на свою користь – 25:16.

У третьому сеті панувала напруга та інтрига. Команди намагалися перегнати одна одну. Проте більше проявили ініціативу та впевненість «добродійки» і закінчили партію з результатом – 18:25.

А у четвертому сеті вінничанки вже не збирались віддавати перемогу конкуренткам і переводити гру на тай-брейк. Тому і цей сет закінчився перемогою ВК «Добродія-Медуніверситет-ШВСМ» з результатом – 17:25. Загальний рахунок на користь вінничанок – 3:1.

Званням «The Best MVP матчу» отримала капітан команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева. До свого активу догравальна додала ейс, успішний блок та майже 50% успішних атак, що принесло команді 25 залікових балів.

Як прокоментувала центральна блокуюча команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Катерина Фролова, всі емоції залишилися на майданчику під час гри, бо кожен в команді віддавався на всі 100%.

«Для нас була важлива ця перемога. Проте і для суперників цей матч був важливий. Тому зараз переповнює радість, але напевно усвідомлення перемоги в мене з’явиться пізніше. Під час гри з СК «Прометей», вважаю, що ми доволі добре їм протистояли у перших двох партіях. У третій щось пішло не так. Але ж ви знаєте, що без поразки на буває і перемоги. Можливо, нам тоді і потрібна була така гра, аби дала цей настрій на сьогоднішню гру», - каже Катерина Фролова.

Нагадаємо, вінницькі аграрії змагались з шестивидів спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: www.facebook.com/pvlu.org


Читайте також