menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі аграрії змагались з шести видів спорту (ФОТО)

11.02.2023 18:10

Це обласні змагання серед керівників і працівників агрофірм, фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств

Під час війни організувати масовий захід досить важко. Сьогодні вінницьким сільгоспвиробникам вдалось приїхати до Вінниці на змагання. Вони зауважили, що їм дуже не вистачало таких подій. Спортивний азарт тут поєднався із радістю зустрічей та можливістю обговорити проблемні питання аграрної галузі, повідомляє I-VIN.INFO.

У спортивному комплексі «Колос» пройшов фінал Обласних спортивних змагань серед керівників і працівників агрофірм, фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Вінницької області «КОЛОС-АГРО-2023».

«Я вже втретє беру участь у цих змаганнях. У мене це переважно дартс та шашки. Зазвичай посідаю перше чи друге місце, тому сьогодні також очікую на перемогу», - коментує початок турніру представниця Лука-Мелешківської громади Тетяна Ціпура.

А представник Хмільницької громади Анатолій Ядвіжин сказав, що це вже четверта його участь у змаганнях такого типу:

«Хоча я професіонал у шашках, сьогодні змагався з учасниками-професіоналами з шахів, тому такий досвід у мене вперше».

До Вінниці сьогодні приїхали представники 15 різних агропідприємств. Їм вдалося не тільки показати свої спортивні досягнення, але й поспілкуватись одне з одним та поділитись враженнями від змагань.

«КОЛОС-АГРО-2023» – змагання, які проводять лише в нашій області. У цей нелегкий час аграрії працюють на усіх фронтах. Вони забезпечують продовольчу безпеку держави, соціальну підтримку населення, здійснюють благодійну допомогу. А частина аграріїв зі зброєю в руках боронить нашу Батьківщину. Тож бажаю усім учасникам перемоги. Ці змагання пройдуть успішно!», - наголосив на початку змагань заступник голови облагроб'єднання «Вінницька рада сільгоспвиробників» Іван Пипяк.

Вперше на змаганнях був представлений Департамент агропромислового комплексу Вінницької облдержадміністрації на чолі з їх директором Олегом Сідоровим, який активно грав у складі своєї команди з футзалу.

«Сьогодні велика подія, до якої ми готувались довгий проміжок часу. Ми вперше беремо участь у таких змаганнях і хочемо щиро побажати перемоги усім учасникам змагань», - сказав він.

Прикметно, що саме сьогодні у Олега Сідорова День народження. Учасники «КОЛОС-АГРО-2023» привітали його та побажали перемоги, однієї на всіх українців.

Учасники змагались за першість у таких видах спорту: настільний теніс, дартс, шахи та шашки, гирьовий спорт і футзал. За словами заступника голови ВТО ВФСТ «Колос» Валерія Швеця, команда, яка зможе зібрати найбільшу кількість перемог у змаганнях, здобуде додатковий Кубок.

«Сьогодні ці змагання –об’єднання усіх наших зусиль. Ми ще раз демонструємо всьому світу, що Україна сильна та правова держава, яка обов’язково відбудеться за будь-яких обставин. У нашої держави є усі ресурси. Україна – сильна та незламна. І від кожного з нас залежить, якою вона буде завтра, і ми це розуміємо, пропагуючи здоровий спосіб життя», - голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк.

Також військовослужбовець ЗСУ, заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Микола Радіонов додав, що сьогодні Україна бореться із ворогом усього демократичного світу. Проте українці обов’язково переможуть!

Нагадаємо,у громаді Вінниччини пройшов фінал спортивних змагань на підтримку ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також