menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Це наша заслужена перемога!»: вінницькі волейболістки обійшли суперниць на чемпіонаті(ВІДЕО)

17.12.2022 10:30

ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» переміг серйозних конкурентів - «Аланта»

Вчора на Суперлізі-Україна Дмарт пройшла гра між двома командами-лідерками – ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» та «Аланта». Боротьба між суперниками настільки була потужною, що гра дійшла до тай-брейку. Саме на 5-му сеті вінничанки з «ДоброДій» змогли остаточно перехопити ініціативу та здобути омріяну перемогу над «Алантою» із загальним результатом 3-2. I-VIN.INFO розповідає далі детальніше про гру.

Вінничанки й раніше зустрічались на волейбольному майданчику з командою з Дніпропетровщини. Тоді «Добродій» зазнав поразки. Але після вчорашнього реваншу вінничанки показали хороші результати і виправили свої помилки.

Перший сет почався з рівної боротьби. Але вже наприкінці партії вінницькі волейболістки вже домінували на майданчику і змогли відірватися на подачі Анастасії Кучер та атаках Валерії Якушевої – 25:20.

Вже у другому сеті домінувала на майданчику дніпровська команда – 23:25. У третій партії кураж гри знову підхопила «Аланта» та здобула перемогу над «добродійками»у цій частині гри – 20:25.

Матч між лідерками чемпіонату продовжується. На даний момент загальний рахунок 1:2 на користь «Аланти». Початок четвертого сету стартував з не дуже вдалої гри від вінничанок – 0:5. Проте це не завадило їм набратись впевненості та перехопити м’яч у свої руки. Так, ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» здійснили вирішальний «камбек», за рахунок якого вони наздогнали суперниць, а потім і виграли надважливий сет – 26:24.

Гра переходила до ще більш вирішальної частини гри – тай-брейку. Він розпочався з домінування вінницької команди 7:1. А далі «Аланта» вже не змогла наздогнати «Добродій», тому гра завершила перемогою вінничанок – 15:12. Команда Юлії Якушевої здобули перемогу над лідерками з рахунком 3:2 та очолили турнірну таблицю Суперліги-Дмарт.

Цієї гри капітан ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева набрала 35 очок. До того ж, пасуюча з вінницької команди Анастасія Малишева отримала приз кращої гравчині матчу. У післяматчевій конференції вона зазначила, що ця гра була вражаючою.

«Емоції переповнюють! Я не знаю, які слова підібрати! Браво, команда! Я вважаю, що це наша заслужена перемога! Ми вправду дуже сильно хотіли цієї перемоги. Дякую всім та Збройним силам України за мирне небо над головою», – сказала Анастасія Малишева.

Як зазначила головна тренерка вінницької команди Юлія Якушева, цієї гри команда змогла перемогти сама себе.

«Ми проявили характер та дуже добре

алаштовувались на гру. Дівчата старались і заслужили на цю перемогу. Я така задоволена, що ви навіть уявити не можете. Всіх вітаю!», - каже Юлія Якушева.

Стартовий склад ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»: Якушева (набрала 35 очки), Ковальчук (6 очок), Дегтярьова (11 очок), Кучер (19 очок), Завала (3 очки), Малишева (3 очки), Ротар (л), Сопочева (л). На заміну виходили: Вабіщевич (0 очок), Крива (4 очки), Пилипенко (0 очок).

Стартовий склад «Аланта»: Лучко, Парфьонова, Лозінська, Сільченкова, Проценко, Камінська, Луценко (л). На заміну виходили: Дзендзеловська.

Нагадаємо, «Емоції переповнюють»: вінницькі волейболістки перемогли чинних чемпіонів (фото, відео).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Фейсбук-сторінка Суперліга. Чемпіонат України з волейболу

Читайте також