menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки програли дніпровській команді на Суперлізі України-Дмарт

29.10.2022 18:15

Пройшла гра ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» проти «Аланта»

Сьогодні о 15:00 в Чернівцях пройшли змагання між вінницькою командою «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» проти «Аланта». І хоч дніпрянки перемогли з результатом 3:1, проте так просто вінничанки не відали цю перемогу конкуренткам. I-VIN.INFO повідомляє про результат гри.

На стартовому сеті помилки «Аланти» в атаці призвели до комфортної переваги для вінничанок — 6:11. Проте далі різниця між візаві складала вже 10 очок — 8:18. Дніпрянки намагались вирівняти рахунок, проте «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» переміг у цьому сеті — 21:25.

У другій партії старт був доволі жвавий для команд — 5:5. Рівна боротьба поступово перетекла в лідерство вінничанок та підопічних Юлії Якушевої — 6:10. У певний момент «ДоброДій» вів з рахунком 16:22. Проте кінцівка в його виконані вийшла змазаною. І цього разу дніпрянки все-таки здійснили камбек — 26:24.

Далі гра була схожа на «гойдалки», адже рахунок в певних моментах був 1:3, 7:4 та 9:9. До кінця всієї гри зберігалась інтрига. А у третьому сеті дніпровська команда «Аланта» перемогла з рахунком 25:22.

Далі гра перейшла до четвертого сету. Напруження та інтрига була присутня до кінця цієї партії. Команди буквально йшли крок за кроком – 19:19. Проте дніпрянки додали у своїй грі кращий блок і все ж перемогли з рахунком 25:19. Так і завершилась гра з загальним рахунком 3:1 на користь «Аланти».

Як розповіла у після матчевій конференції пасуюча Марина Дегтярова ВК«Добродій-Медуніверситет-ШВСМ», гра була хорошою.

«Вважаю, що конкурентам також було з нами цікаво грати. Десь не виконали настанови тренера. Можливо, не так сильно заряджали подачею, аби якось вибити суперниць з першого темпу. Ліда Лучко заслужено отримала нагороду кращого гравця, тому що ми дозволили їм так грати. Можливо, якби ми більше на них натиснули, то ця гра мала б інші результати», - каже Марина Дегтярова.

Також вона додає, це все є хорошим досвідом, адже команда була сильною. Головна тренерка Юлія Якушева ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» запевнила, така поразка є корисною для її команди.

«Ви бачили як ми першу партію зіграли. І другу теж би виграли, але трішки не добили, не додали і ось результат. Це ще не кінець. В нас ще є 2 рази пограти з «Алантою» і ще Плей-офф, тому життя не закінчується. Робимо висновки і йдемо вперед. «Аланта» радіє, а це теж результат», - каже Юлія Якушева.

Цього разу кращою гравчинею у номінації «The Best MVP матчу» визнана капітан «Аланти» Лідія Лучко – 18 очок. А кращим бомбардиром сьогоднішнього поєдинку у команді ВК«Добродій-Медуніверситет-ШВСМ стала капітан Валерія Якушева. Нападниця принесла своїй команді 17 очок.


Стартовий склад ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»: Якушева (набрала 17 очок), Ковальчук (16 очок), Дегтярьова (14 очок), Кучер (10 очок), Завала (4 очок), Малишева (3 очки), Ротар (л), Сопочева (л). На заміну виходили: Крива (0 очок), Каланчук (0 очок).

Стартовий склад «Аланта»: Парфьонова, Лозінська, Лучко, Проценко, Сільченкова, Камінська, Луценко (л), Букацелі (л). На заміну виходили: Дзендзеловська.


Нагадаємо, вінничанки обіграли чинних чемпіонів Суперліги України-Дмарт(фото)

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: Фейсбук-сторінка «Суперліга. Чемпіонат України з волейболу»

Читайте також