menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Четверо вінничан загинуло від рук окупантів

28.07.2023 19:10

Знову втрати серед Героїв України

Українські військові й досі виборюють територіальну цілісність нашої держави та захищають всю Європу від росії. Проте ця ціна дуже висока – життя людей. Так, на фронті загинули ще четверо вінничан: Іван Шкірко, Володимир Вальчук, Владислав Краснянський, Сергій Вознюк. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Іван Шкірко пішов боронити Україну з початку повномасштабного вторгнення. Служив сапером у 59-й окремій мотопіхотній бригаді ім. Якова Гандзюка. Загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Життя воїна обірвалося 26 липня. Йому було лише 36 років. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Захищаючи Батьківщину від окупантів, на території Луганської області 23 липня загинув житель села Горбанівка – Вальчук Володимир Владиславович, 03.03.1970 року народження. Про це повідомили у дописі у Фейсбуці Агрономічної сільської ради.

Краснянський Владислав Олександрович був поліцейським взводу №4 роти №1 штурмового батальйону №1 («Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова), полку управління поліції особливого призначення №3 Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють». Проте загинув 25 липня 2023 року в бою за нашу Батьківщину біля н. п. Курдюмівка Донецької області, проявивши стійкість та мужність. Про це повідомили у дописі Краснопільської селищної ради.

20 липня під час виконання військового обов’язку, внаслідок штурмових дій з боку противника, загинув Вознюк Сергій Васильович, житель села Носівці. Навіки 52… Про це повідомили у дописі Кунківської територіальної громади.

Нагадаємо, Вінниччина втратила вісьмох героїв у боях за Україну.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Головне фото: ілюстративне( з вільних джерел)

Читайте також