menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Чотирьох нацгвардійців з вінницької бригади нагородили посмертним орденом

21.03.2023 13:20

Вічна пам'ять загиблим!

Один із підрозділів бригади «Червона Калина» зустрів повномасштабне вторгнення на Донеччині у березні минулого року. Гвардійці виконували бойові завдання в складі ЗСУ.Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис 14-ї Штурмової Бригади НГУ «Червона Калина» у Facebook.

Та вже 14 березня, через щільний вогонь артилерії та мінометних обстрілів, загинув воїн штаб-сержант Олександр Юр’єв, який тримав оборону під час наступу ворога з усіх боків.

На 20 березня ворог спланував прорив одного з населених пунктів. Тоді від мінометного обстрілу загинули троє воїнів бригади: солдат Володимир Даровський, старший солдат Віталій Халімон і солдат Віталій Печенюк.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу, Указом Президента України № 256/2022 від 17 квітня 2022 року усіх гвардійців нагородили орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Нагадаємо,серед вінницьких військових знову є втрати на фронті.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Головне фото: chas.news

Фото:зі сторінки у Facebook




Читайте також