menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Цікаво з ними змагатися»: вінничанки на Чемпіонаті України поступилися чинним чемпіонкам (ФОТО, ВІДЕО)

11.02.2023 11:30

У дев’ятому турі вінничанки програли чинним чемпіонам Суперліги Дмарт

Вчора у місті Чернівці проходила гра між вінницькою командою ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та СК «Прометей». На Чемпіонаті України з волейболу зустрілися дві сильні команди. Проте цього разу перемогу здобув СК «Прометей» з «сухим» результатом 3-0. I-VIN.INFO повідомляє далі про хід гри.

Насамперед, варто зауважити, що команда СК «Прометей» змагалась в оновленому складі. На майданчик вийшли гравчині, які виступали у Лізі чемпіонів та чемпіонаті Чехії і має у своєму складі 90% волейболісток національної збірної України.

У першому сеті команди стартували на рівні. Ніхто з них не хотів віддавати ініціативу одна одній. А далі СК «Прометей» перетягували ініціативу на свій бік. Проте інтрига, довгі розіграші м’яча, емоції боротьби панували всю гру. Але сет закінчився з результатом 18:25 на користь СК «Прометей».

У другому сеті СК «Прометей» розпочав з успішного гандикапу — 5:11.

Звісно, вінничанки продовжували достойно боротися. Наприклад, Валерія Якушева намагалась робити напади, проте суперниці вчасно ставили свої блоки. Але пасуючій допомагала у закінчені атак догравальниця Марина Дегтярова. Як вінничанки не намагалися протистояти, волейболістки з СК «Прометей» і тут виявилися сильнішими, тому здобули перемогу й у цьому сеті – 13:25.

Вже у третьому сеті СК «Прометей» майже повністю домінував на майданчику. ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» теж не хотів здаватись, проте спроби вирівняти рахунок були безуспішними. У цій партії знову перемагаєСК «Прометей» - 9:25. І загальний рахунок гри - 0-3.

Найрезультативнішою гравчинею у складі вінницької команди сьогодні була діагональна Марина Дегтярьова (13 очок). А звання «The Best MVP матчу» отримала діагональна з СК «Прометей» Вікторія Даньчак (18 очок).

Як розповіла після гри пасуюча з вінницької команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Анна Лизанець, команді було цікаво грати проти сильних конкуренток.

«Ця команда брала участь у Лізі чемпіонів. Вони багато грали, мають великий досвід. Тому з ними дуже цікаво змагатися і показувати, на що ти здатен. А також доводити суперницям, що ми не просто так тут граємо, а, навпаки, що ми боремось, що хочемо бути найкращими. Сьогодні наша Юлія Якушева дала настанови зіграти достойну гру, намагатись загравати всіх гравців. Звісно, ще на подачі заробляти найбільше очок, але не все вдалося сьогодні», - каже Анна Лизанець.

Нагадаємо, у громаді Вінниччини пройшов фінал спортивних змагань на підтримку ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: facebook.com/pvlu.org


Читайте також