menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Деякі діти змагаються вперше»: у Вінниці провели турнір з греко-римської боротьби (ФОТО)

29.12.2022 19:20

Для дітей з Вінницької області організували турнір

Сьогодні у Вінниці проводили обласний турнір з греко-римської боротьби. До змагань долучились 135 юних спортсменів з усієї області. Боролися учасники у трьох вікових категоріях. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

До Вінницького обласного турніру долучились декілька спортивних клубів: «Сокіл Вінниця», відділення греко-римської боротьби ДЮСШ «Колос», спортивний клуб «Лідер» і спортсмени з Могилів-Подільського та Жмеринки. Вікова категорія: 2011-2012 роки народження, 2013 -2014 роки народження та 2015-2016 роки народження.

Як зазначив тренер-викладач спортшколи «Колос» та СК «Сокіл-Вінниця», один з організаторів змагань Артем Кудик, вирішили зробити передноворічне свято для дітей.

«Цього разу приблизно 70% учасників ніколи до цього не брали участь у змаганнях. Деякі діти вперше змагаються. Переможців та призерів будемо нагороджувати медалями таграмотами, а солодкі подарунки отримають всі діти», - каже Артем Кудик.

Після ранкових подій - масованого ракетного обстрілу України - організатори переживали за проведення змагань, проте дотримувались усіх правил безпеки: не починали турніру до завершення повітряної тривоги. Крім того, поруч з місцем проведення змагань є бомбосховище. Організатори й надалі планують проводити змагання та розвивати цей вид спорту.

Нагадаємо, вінничанки стали срібними призерками Кубку Ліги з волейболу (ФОТО, ВІДЕО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак



Читайте також