menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки стали срібними призерками Кубку Ліги з волейболу (ФОТО, ВІДЕО)

29.12.2022 10:10

ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» посідає друге місце у Кубку Ліги з волейболу

Вчора, 28 грудня, у місті Чернівці пройшов фінальний матч у Кубку Ліги з волейболу серед жінок. Між собою змагались дві лідируючі команди: ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» та «Аланта». Цього разу свою перемогу виборола дніпровська команда «Аланта» з результатом 3-0. I-VIN.INFO повідомляє про інтригуючу гру у фіналі.

На початку першого сету обидві команди вели впевнену гру на рівні – 4:4. Проте поступово дніпрянки стали перетягувати ініціативу та м’яч у свої руки. Це вийшло не на користь «Добродію», тому сет завершився не на користь вінничанок – 21:25.

У другому сеті «Аланті» вдалось добряче взяти вверх у кількості очків – 5:11. Проте ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» намагалися вирівняти рахунок – 17:18. Було помітно як вінничанки рвалися у другому сеті здобути перемогу. Але і цього разу «Аланта» здобуває перемогу – 21:25.

Результати попередніх сетів зовсім не вплинула на психологічний стан вінничанок. Навпаки, ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» продовжував боротися за кожен бал та навіть мали перевагу у трьох очках— 17:14. Але дніпрянки своєю грою переважали над вінничанками, тому і здобули перемогу у третьому сеті — 27:29.

Тому ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» посідає друге місце у першому в історії українського волейболу розіграші жіночого Кубку Ліги 2022. Як заначила у післяматчевій конференції пасуюча вінницької команди Марина Дегтярьова, це була достойна гра і вона вітає суперника з перемогою.

«Можливо, ми перехвилювались і це все ж наш перший фінал у цьому році. І в принципі, для нашої команди це найважливіші ігри. Які тільки могли б бути на даний момент. Вважаю, що ми провалили блок та захист. Ми доставали або у захисті, робили дурні помилки у нападі, а суперниці нам не пробачали цих помилок», - зауважує Марина Дегтярьова.

Як додала головна тренерка вінницької команди Юлія Якушева, це не трагедія, а її команда срібні призери Кубку Ліги 2022.

«Хотіла майстерності. А емоції, правильне налаштування було. Нічого, все попереду. Команда «Аланта» має досвід. Треба це визнати. Сьогодні так, а завтра буде по іншому і набагато краще. Тому вітаю всіх», - каже Юлія Якушева.

ВК «ДоброДiй-Медунiверситет-ШВСМ»(у дужка здобуті очки за гру): Дарiя Ковальчук (4), Анастасiя Кучер (6), Марина Дегтярьова (8), Валерiя Якушева (33), Анастасiя Малишева (5), Яна Завала (2), Тетяна Ротар (л) — стартовий склад; Дiана Крива (1), Тетяна Сопочева (л), Владимира Пилипенко, Лiлiя Вабiщевич.

«Аланта»: Лiдiя Лучко (6), Катерина Ciльченкова (17), Станiслава Парфьонова (3), Марiя Лозiнська (6), Марiя Проценко (6), Юлiя Камiнська (11), Алiка Луценко (л) - стартовий склад; Катерина Дзендзеловська (1), Варвара Букацелi.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки перемогли суперниць і зіграють у фіналі Кубку України (ФОТО, ВІДЕО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:сторінка у Фейсбуці Суперліга. Чемпіонат України з волейболу.


Читайте також