menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки перемогли суперниць і зіграють у фіналі Кубку України (ФОТО, ВІДЕО)

28.12.2022 10:10

ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» знову здобуває перемогу

Вчора у місті Чернівці пройшла гра Кубку України з волейболу. В поєдинку зійшлись вінницька команда ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та одеситки з СК «Балта». Вінничанки знову здобули перемогу з рахунком 3-1. Про хід матчу детальніше розповість I-VIN.INFO .

Початок першого сету стартував з двох ейсів пасуючої Олени Елькіної(СК «Балта»). Потім одеситки продовжували тримати перевагу у грі. Проте вінничанки змогли наздогнати суперниць на екваторі партії, а потім і взяти вверх над очками. Так і вдалось ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» закінчити сет на свій рахунок - 21:25.

У другому сеті впевнено та результативно грали «добродійки». Їм вдалось здобути перемогу у цій партії з великим розгромом суперниць та різницею — 13:25. А у третій партії одеситки здійснили вагомий спрут – 8:2 на свою користь. Після цього ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» намагався наздогнати суперниць. Проте гра закінчилась на користь СК «Балта» – 25:18.

Четвертий сет стартував з рівним рахунком – 4:4. Потім «балтянки» допускали помилки. Через це вінничанки знову здобули перемогу у сеті у цьому матчі – 15:25. Загальний рахунок – 3-1. Волейболістка та капітан команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева стала однією з кращих гравчинь першої половини Суперліги-Дмарт 2022/23. Президія Професіональної волейбольної ліги України визначила кращих гравчинь першої половини Суперліги-Дмарт сезону 2022/23.

Президентом Професійної волейбольної Ліги України Володимиром Дубинським було прийняте рішення вручити грошові подяки всім командам-учасницям турніру: які програють на стадії 1/4 фіналу 10 тисяч гривень; у півфіналі — 20 тисяч гривень; у фіналі — 30 тисяч гривень; переможницям — 40 тисяч гривень.

Як зазначила у післяматчевій конференції капітан ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія, команда щаслива та задоволена результатом цієї гри.

«Далі будемо старатися та робити все для того, аби отримати цей кубок», - прокоментувала Валерія Якушева.

Як додала головна тренерка команди Юлія Якушева, вона здогадувалась, що ця гра буде нервовою.

«Чому? Ми знали, що ми обіграємо «Балту», але це жіночий волейбол і постійно треба себе тримати в тонусі. Трохи десь не справились з емоціями та психологією. Вони на розслабоні та куражі, їм не має, що втрачати. А нам ця перемога треба, бо хочемо кубок. Хочу всім подякувати. Я дуже щаслива за команду та своїх дівчат», - каже Юлія Якушева.

Вже завтра о 18:00 «Добродій» зіграє проти найважливіших суперниць цього сезону «Аланта». Вболівати за спортсменок можна переглядаючи пряму трансляцію з матчу.

Нагадаємо, Микола Чумак розповів проаматорську лігуз волейболу на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:сторінка у Фейсбуці Суперліга. Чемпіонат України з волейболу.


Читайте також