menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Директор вінницької школи став переможцем всеукраїнського конкурсу

15.12.2021 16:30

Освітня практика вінницької школи №20 визнана найкращою в Україні

Директор вінницької школи №20 Олег Слушний став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Директор 2021: найкраща практика». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.

В конкурсі брали участь близько ста керівників навчальних закладів, але саме робота Олега Слушного була визнана найкращою. Про цей конкурс ми раніше розповідали тут.

«Конкурсною роботою став опис досвіду діяльності навчального закладу. Як керівник закладу, я розповідав про інформаційну прозорість, відкритість і співпрацю з територіальною громадою. Ми просто ділилися своїм управлінським досвідом, узагальнили це в описовий документ, який вже розглядали члени журі», - розповідає про свою конкурсну роботу Олег Слушний.

Перемога в конкурсі «Директор 2021: найкраща практика» фактично означає визнання усією педагогічною спільнотою України ефективності навчальної та управлінської практики закладу.

«Звісно, це дуже почесно отримати перемогу на такому рівні, але для мене більш важливим є той факт, що наші методики, наша практика є цікавою для педагогічної спільноти. Мені це дає натхнення не зупинятись, розвиватися, впроваджувати щось нове і бути генератором нових ідей для покращення освітньої діяльності по всій країні», - зазначає Олег Слушний.

За перемогу на конкурсі передбачена грошова винагорода у 20 тисяч гривень. Пан Слушний розповів про те, на що планує витратити ці кошти:

«Я абсолютно не вважаю, що це суто моя перемога, це перемога саме колективу двадцятої школи. Кошти будуть витрачені на реалізацію ініціатив учасників освітнього процесу. У нас є гарна практика, ми збираємо вчителів, учнів, їх батьків і напрацьовуємо ідеї для покращення навчального процесу. На реалізацію таких ідей і будуть витрачені гроші. Давня мрія нашого навчального закладу – це створення фотостудії, ми спробуємо реалізувати цей проєкт за рахунок цих коштів».

Окрім Олега Слушного, лауреатами конкурсу стали ще дві керівниці вінницьких навчальних закладів. Практики завідуючої вінницьким дошкільним закладом №19 Ванди Харматової та директорки вінницької школи №26 Сніжани Резнік потрапили до топ-10 серед усіх робіт конкурсантів. Це свідчить про високий рівень загальної та середньої освіти у Вінниці.

«У Вінниці дуже багато досвідчених та визнаних усією педагогічною спільнотою освітян. У цих людей завжди є чого повчитися, ми часто відвідуємо різні онлайн та офлайн заходи з метою обміну досвідом та покращення освітньої діяльності в нашому місті. Ще одне, чим виділяються освітяни Вінниці – ми дуже активні в соціальних мережах, дотримуємося публічності. Наші соціальні мережі також набувають освітнього та просвітницького змісту, знову ж таки, з метою поширення найкращих практик не лише на наше місто та область, а і на всю країну», - розповідає Олег Миколайович.

Нагадуємо, дві вінницькі школи та дитсадок увійшли до топ-10 кращих освітніх закладів України

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з Фейсбук сторінки Олега Слушного

Читайте також