menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Еко-LIFE: вінницький науковець окреслив перспективи розвитку органічного землеробства (ВІДЕО) ®

14.09.2021 13:20

Олександр Мудрак в новому проєкті I-VIN.INFO розповідає про можливості для Вінниччини стати краєм екологічно чистого життя та відпочинку

Серія екологічних подкастів Еко-LIFE - це проєкт, який ми поєднали з відео. У ньому спілкуємося з експертами: екологами, науковцями, аграріями, виробниками, еко-активістами, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Перший випуск - про перспективи органічногоземлеробства.

Гість студії - доктор сільськогосподарських наук, професор, зав. кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Олександр Мудрак. У програмі піднімаємо актуальні питання: стан грунтів в Україні, перспективи органічного землеробства, проблема дефіциту якісних продуктів для організації шкільного харчування.

За словами Олександра Мудрака, врятувати ситуацію ще можна за допомогою екологічних проєктів, які просуває в тому числі, Агрокластер «Дністер», та впровадження органо-мінеральної обробки полів у сільському господарстві, наприклад, препаратами ТМ «Добродій». Також він бачить великий туристичний потенціал такої стратегії для Поділля, яке має всі шанси стати краєм екологічно чистого відпочинку та життя.


Запис здійснено на студії Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат».

Нагадаємо, агроном з Хмільницького району розповів про землеробство без фунгіцидів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Ведуча - Ірина Басенко

Фото та відео: Світлана Пустовіт 

Читайте також