menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Тепер у Вінниці відкрито нові клуби у бібліотеках

06.02.2022 16:00

Нові клуби запрацювали у бібліотеках з початку цього року

«Чарівні панянки», «Час поезії», «Успіх», «Клік» та «Всезнайка» - клуби, які повноцінно функціонують у бібліотеках. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Тут можна слухати вірші, зустрічатись з майстрами вишивки, розвивати свої творчі здібності й вчитись цифровій грамотності. До клубу можуть долучитись всіх охочі, адже вони, перш за все, допомагають згуртувати людей за інтересами.

Клуб «Чарівні панянки» відкрили на базі бібліотеки-філії № 14. Перша зустріч пройшла 23 січня, де для присутніх поетеса Валентина Капшук читала свої вірші і виступив фольклорний колектив «Подоляни».

Клуб «Час поезії» відкрили у філії №6. Тут збираються літератори, поціновувачі мистецтва, поезії. У лютому темою зустрічі буде «Вічна казка кохання». Також діє гурток для дітей «Всезнайка». Його метою є організація дозвілля маленьких відвідувачів.

Клуб «Успіх» спрямований на загальний розвиток дітей, виявлення їхніх здібностей та обдарувань. А клуб «Клік» призначений людей старшого віку навчатимуть цифровій грамотності та розвитку медіаграмотності. Відкриті вони на базі бібліотеки-філії №17. 

Нагадаємо, вінничани можуть отримати президентську стипендію за своє мистецтво. 

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Вінницька міська рада  

 


Читайте також