menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Фільм вінничан про військові злочини росіян презентують в США (ВІДЕО)

29.09.2023 10:45

I-VIN.INFO створив документальний фільм «Біографія моєї війни»

Правду про військові злочини російських росіян слід вже зараз висвітлювати на весь світ. Тортури, фізичне та сексуальне насильство, обстріли житлових будинків, моральні знущання – це, на жаль, далеко не повний перелік жахів російського «асвабаждєнія», що пережили мільйони українських родин. Для того, щоб весь світ дізнався цю правду про російські злочини, I-VIN.INFO створив документальний фільм «Біографія моєї війни». В ньому переселенці з Київщині, Харківщини, Донеччини та Херсонщини розповідають про справжній «руський мір», який вони бачили на власні очі.

За основу документального фільму «Біографія моєї війни» взято десять реальних історій переселенців, які були вимушені переїхати на Вінниччину, тікаючи від «братського народу».

Одна з героїнь фільму зустріла початок повномасштабної війни в Ірпені, ось-ось очікуючи на народження дитини.

Ще одні герої «Біографії моєї війни» напередодні 24 лютого провели у Харкові чарівний мистецький захід та поверталися додому із приємними враженнями.

Власниці вже відомого у Вінниці кондитерського закладу Perfetto через росіян довелось повністю припинити ведення власного бізнесу в Херсоні.

А інші мешканці Херсонської області одразу відчули покликання допомагати державі та долучилися до волонтерського руху.

Десять цілком різних історій горя та страждань, які об'єднує лише те, що ці самі страждання принесли російські військові.

Усі ці історії ми публікували окремо, тож ознайомитися з ними можна за цим посиланням.

Сам документальний фільм «Біографія моєї війни» переклали на англійську мову і презентували в США, щоб схилити американський народ до більш активної підтримки України у війні з росією.

Історії, покладені в основу «Біографії моєї війни», могли б стати чудовим сценарієм для голлівудської воєнної драми. Але те, що розповідають герої документального фільму, є гіркою правдою – правдою, в яку не хочеться вірити, але правдою, про яку не можна мовчати. 

Як зазначила креативна директорка онлайн-видання I-VIN.INFO Світлана Пустовіт, вчора відбулась презентація англомовного варіанту в Вашингтоні.

«Біографія моєї війни» - перша частина документального фільму про війну в Україні, який зробила наша команда I-VIN.INFO & ВОГО «Медіа-Центр». Я хочу подякувати всім моїм колегам за титанічну працю. Ця презентація стала можливою завдяки нашим партнерам: Даніелю Палсу, CEO PASS LLC та його команді. Для нас важливо, щоб правда про війну в Україні та справжнє обличчя нашого ворога бачив весь світ. Англомовний варіант дає можливість максимально поширювати відео серед міжнародної спільноти. Ми з колегами Сергієм Вавшко та Наталією Процюк (кандидатка економічних наук, волонтерка з міста Хмельницький) розповіли про життя в Україні під час війни. Було багато запитань, сльози, слова підтримки», - каже Світлана Пустовіт.

І надалі команда I-VIN.INFO планує знімати та розповсюджувати фільми про російські злочини і неймовірну стійкість та згуртованість українців.

Читайте також, життя трьох людей забрали пожежі в екосистемах на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: i-vin.info

Читайте також