menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Фінальні змагання територіальних громад з футзалу пройшли на Вінниччині (ФОТО)

02.10.2022 19:30

У змаганнях брали участь спортсмени віком 50-54 роки

«З Україною в серці, з вірою в ЗСУ!» - під таким гаслом відбулись фінальні змагання територіальних громад Вінниччини з футзалу серед ветеранів 50-54 років. Команди змагались 2 жовтня у селі Чернятин Северинівської громади Хмільницького району Вінницької області, повідомляє I-VIN.INFO.

У турнірі брали участь команди Северинівської, Іллінецької, Лука- Мелешківської та Чернівецької територіальних громад.

Перед початком змагань усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України та мирних громадян, які постраждали від російської агресії.

Турнір проходив за коловою системою – кожна команда з усіма своїми суперниками. Результат змагань виявився таким:

1 місце - Северинівська ТГ;

2 місце - Чернівецька ТГ;

3 місце - Лука-Мелешківська ТГ.

Усі змагання, які проходять під гаслом «З Україною в серці, з вірою в ЗСУ!» несуть в собі і благодійну частку, адже учасники змагань роблять грошові внески на підтримку Збройних Сил України.

«На цих змаганнях не було скриньки, в яку учасники закидали гроші. Але усі команди збирали кошти та робили певний внесок від своєї громади на підтримку українських військових, які знаходяться на передовій», - розповів заступник голови обласної територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець.

Команда Северинівської територіальної громади братиме участь у Всеукраїнських змаганнях, що пройдуть з 18 по 22 жовтня у селі Ворохта в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, вінничанки перемогли на Суперлізі Дмарт Збірну України U-15.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець

Читайте також