menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки перемогли на Суперлізі Дмарт Збірну України U-15

01.10.2022 18:15

ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» вдруге обіграє суперників на Суперлізі Дмарт

Сьогодні, 1 жовтня, о 15:00 розпочався матч з волейболу у Суперлізі Дмарт між командами ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» та Збірною України U-15. Змагались команди у Чернівцях. Вінницькі спортсменки не тільки перемогли, а ще й показали свій потужний потенціал на майданчику. Про це повідомляє I-VIN.INFO та проводить огляд гри.

У першому сеті вінницька команда перемогла з рахунком 25:11. Збірній Україні U-15 не вдалось зрівняти рахунок протягом гри, а початок гри був з результатом 6:1 на користь ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ».

У другому сеті Збірна України U-15 стала більш активно грати та заробляти очки. Проте досвідчені спортсменки із ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» взяли верх і сет закінчився з результатом 25:15 на користь вінничанок.

«Все складається за планом. Але змусити себе тримати в тонусі також потрібно вміти. Дівчата зі збірної молодці, пишаюсь ними. В них велике майбутнє. Але є і наші. Розумію, що конкурентам дуже хочеться виграти партійку, проте в нас є свої цілі та задачі. Ми у професійній лізі, тому і професійно до цього ставимось»,- каже Юлія Якушева у інтерв’ю між сетами.

У третьому сеті гра стала ще більш запеклішою, тому що Збірна Україна U-15 намагались максимально скоротити різницю в балах на 2 та 1 очки (15:14). Також у цьому сеті вони взяли Video challenge (спірне питання, яке оскаржили у суддів), тому Збірна Україна U-15 додала до свого рахунку ще одне очко. Крім того, під час матчу було оголошено повітряну тривогу. Через це гра призупинилася на певний час. Проте після відбою повітряної тривоги ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» закінчив цей сет з результатом 25:16. Загальний рахунок – 3:0. Команда Юлії Якушевої вдруге не залишила жодного шансу суперникам на перемогу.

Під час сьогоднішнього матчу найрезультативнішим гравцем стала Марина Дехтярова з команди «Добродій-Медуніверситет ШВСМ».



Нагадаємо, ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» розпочав свій впевнений старт на Суперлізі Дмарт.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: скріншоти з трансляції.

Відео: DIVISPORT VOLLEYBALL.





Читайте також