menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки обіграли Збірну України U-17 на Суперлізі-Дмарт(ВІДЕО)

30.09.2022 10:10

ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» розпочав свій впевнений старт на Чемпіонаті України

Вчора, 29 вересня, у Чернівцях розпочався Чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд Суперліги-Дмарт. Волейбольна команда з Вінниці «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» здобула впевнену перемогу у матчі проти Збірної України U-17. I-VIN.INFO дізнався про хід та результати гри.

У першому сеті ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» вийшов вперед з результатом 25:18. До речі, вони і відкрили гру заробивши перше очко. Другий сет закінчився з результатом 25:16. Гра ставала запеклішою, адже було цікаво, чи намагатиметься Збірна України U-17 зрівняти рахунок і продовжити гру на декілька сетів, чи залишить перемогу ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ». Проте команда з Вінниччини обійшла конкурентів з рахунком 25:19 і в перемогла з остаточним результатом 3:0.

Як розповіла головна тренерка ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» Юлія Якушева, хоч цю гру вони перемогли, проте в команді ще будуть працювати і виправляти свої помилки.

«Це була перша гра у цьому сезоні, тому, можливо, ми ще були не такі зіграні. І впевнена, якщо грали б інші команди, то був би інший настрой. Нам ще є над чим працювати. Тому бачимо ціль і будемо її досягати», - каже Юлія Якушева.

Також додала, що попереду на команду чекають доволі гарні перемоги. Як розповіла капітан команди ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» Валерія Якушева на післяматчевій прес-конференції, у грі були певні недоліки.

«Ніколи не можна недооцінювати суперника. Але ми все виправили та здобули впевнену перемогу», - каже Валерія Якушева.

Окрім цього, Валерія під час гри здобула 25 балів на свій рахунок і її визнали найрезультативнішим гравцем матчу. Наступну груВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» проведе вже 1 жовтня о 15:00 проти Збірної України U-15.

Нагадаємо, «Усі новонароджені – це наші діти»: американські партнери допомагатимуть дитячій лікарні у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: скріншоти з трансляції.

Відео: DIVISPORT VOLLEYBALL.

Читайте також