menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Фольк-гурт «Рута м`ята» заспівав колядки у центрі Вінниці

08.01.2022 18:15

Вони створювали для вінничан різдвяну атмосферу

7 січня у Вінниці на Європейській площі чотири юних вокаліста та музикант з гурту «Рута м`ята» виступали з різдвяними колядками. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Вінниця.Info.

Артисти заспівали 4 колядки: «Вашого двора не минаємо», «Ой чи є, чи нема Пан Господар вдома», «Щедрик Ведрик дайте Вареник» та «Добрий вечір тобі пане господарю».

«Сьогодні Різдво, тому ми хочемо заспівати декілька колядок та щедрівок щоб привітати вінничан з цим святом та принести трохи радості», - зазначає вокалістка гурту Світлана.

Народний молодіжний фольк-гурт «Рута м'ята» вже 6-ий рік поспіль виходить на Різдво заспівати колядок, щоб привітати містян зі святом. Вінничани їх впізнають та із задоволенням зупиняються послухати.

«Діти молодці, підготувалися і гарно виступили. Найбільше сподобалась колядка «Щедрик ведрик». Дуже приємно що бережуться традиції і щороку проводяться такі виступи. Тепер йдемо додому, будемо чекати колядників з гармошкою. Частуватимемо їх домашньою ковбаскою, м’яском, картошкою і кутею. Дуже любимо коли до нас приходять колядувати і щедрувати», - розповідає вінничанка Валентина.

Нагадуємо, на Вінниччині на завтра прогнозують ожеледицю на дорогах

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: vinnitsa.info

 

Читайте також