menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Грав з достойними конкурентами»: на Вінниччині визначали найспортивнішу громаду (ФОТО)

30.10.2023 10:45

Пройшли змагання «Найкраща міська спортивна громада 2023»

На Вінниччині, у місті Іллінці, визначали кращу міську спортивну громаду. Учасники змагалися між собою у семи видах спорту: волейбол, футзал, дартс, гирьовий спорт, шахи, шашки та настільний теніс. Вони приїхали з різних куточків Вінниччини, щоб вибороти звання найкращої серед 13-ти спортивних міських громад. Про враження учасників повідомляє далі I-VIN.INFO.

Обласні спортивні змагання «Найкраща міська спортивна громада 2023» протягом цілого дня проходили вчора в Іллінецький громаді. Чимало учасників вперше спробували свої сили на таких змаганнях. Наприклад, Олексій Лабенко, який представляв Погребищенську громаду, з дитинства грає у шахи, проте вперше бере участь у цих змаганнях.

«Я любитель пограти у шахи. Два рази вже зіграв з учасниками і програв. Але комусь потрібно виграти, комусь програти. Головне, отримувати задоволення від процесу. Навіть, якщо програв, я роблю висновки, щоб далі не повторювати цих же помилок. Щоб рости далі, треба вміти програвати. Головне чесно грати. Сьогодні грав з достойними конкурентами», - каже Олексій.

Результати з шахів:

1 місце – Олег Макогонюк (Жмеринська громада)

2 місце – Олександр Пилипчук (Липовецька громада )

3 місце – Владислав Тадеуш (Гайсинська громада)

Свою силу та витривалість учасники показували у гирьовому спорті. Чоловіки змагалися у двох категоріях: до 70 кілограм та 78+. Своїми враженнями від змагань з цього виду спорту поділився Сергій Абрамович, який представляв Липовецьку територіальну громаду. Він вперше змагався у гирьовому виді спорту.

«Насправді, я займаюсь пауерліфтингом, а саме – жимом лежачи. Буду боротися у ваговій категорії 78+ кілограм. На ці змагання мене запросили, а я і погодився. Хоч ніколи сумлінно не займався з гирями, проте, можливо, додам до своїх тренувань. Сьогодні прагну показати хороший результат»,- каже спортсмен.

Гирьовий спорт до 70 кілограм:

1 місце – Володимир Мазуренко(Жмеринська громада).

2 місце – Віталій Легойда (Іллінецька громада).

3 місце – Максим Маїк (Ладижинська громада).

Гирьовий спорт понад 78 кілограм:

1 місце – Олександр Присяжнюк (Гайсинська громада)

2 місце – Василь Теплий (Іллінецька громада)

3 місце – Леонід Партневський (Жмеринська громада)

У шашках серед жінок у змагалася Тетяна Сивакз Погребищенської громади. На змагання приїхали потужні спортсмени з громади, які сподіваються показати хороші результати.

«Мені дуже сподобалася організація змагань та відкриття. Як вчителька фізичної культури ціную і люблю такі заходи. Не вперше беру участь у змаганнях із шашок, вже маю досвід. Сьогодні тут є цікаві конкурентки, але думаю, що зможу когось ще обіграти. Має бути цікаво», - запевняє пані Тетяна.

Шашки:

1 місце – Анна Безе (Калинівська громада)

2 місце – Надія Бойко (Бершадська громада)

3 місце – Людмила Караваєва (Іллінецька громада)

Також на змаганнях потужну гру показали волейболісти та футболісти. Команди міських громад представляли сильні спортсмени, тому глядачі могли спостерігати видовищну гру у боротьбі за перше та друге місце. Як розповів вболівальник Михайло, сьогодні підтримує футболістів з Іллінців. Впевнений, такі спортивні заходи приносять заряд позитивних емоцій, які зараз дуже потрібні.

«Цікавлюся футболом, колись грав теж. Але сьогодні прийшов підтримати іллінецьких футболістів. На подібні заходи ходжу завжди. Будь-яка підтримка спортсменів зараз вкрай необхідна. До того ж, цей захід є благодійним, на підтримку ЗСУ. І варто у будь-який спосіб підтримувати наших захисників», - каже Михайло.

Серед волейболістів своїми емоціями від гри поділився спортсмен з Погребищенської громади Денис Мельничук. Перший сет його команда грала проти Бершадської громади.

«Цю гру ми програли. У другому сеті показали досить хорошу гру, проте цього виявилося замало, аби обіграти суперників. Зараз не плануємо опускати руки, хочемо вибороти хоч якесь призове місце. Також отримати позитивні емоції від наступних ігор», - запевняє Денис.

Волейбол:

1 місце – Жмеринська громада.

2 місце – Бершадська громада.

3 місце – Липовецька громада

Нагадаємо, на Вінниччині пройшли Обласні спортивні змагання «Найкраща міська спортивна громада» (ФОТО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: I-VIN.INFO.


Читайте також