menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Хіт неординарного харківського співака про ЗСУ зірвав овації у Вінниці (ФОТО)

14.11.2022 18:15

Частину коштів за придбані квітки виконавець віддає на підтримку ЗСУ

Вчора, 13 листопада, у Вінниці відбувся останній концерт благодійного туру «У нашому місті» харківського виконавця Міши Крупіна, на якому він виконував перевірені часом хіти, презентував нові пісні та збирав кошти на підтримку ЗСУ. I-VIN.INFO розповідає, як пройшов цей концерт.

Вінницький ресторан Mont Blanc вчора ввечері зібрав у своїх стінах більше сотні фанатів творчості Міши Крупіна. Співака довелося трохи зачекати, проте, щоб виправдати очікування публіки, першою ж піснею Міша Крупін виконав свій свіжий хіт «Їб**те», присвячений військовим сил оборони України.

На концерті виявилося багато дітей, тому усі нецензурні вислови доводилося заміняти співзвучними словами, так, у приспіві першої пісні виконавцю довелося співати «Їм кашу, хлопці, їм кашу», замість лайливих вигуків у бік російських окупантів.

Після декількох старих хітів та нових, раніше не презентованих пісень, Міша Крупін разом із музикантами вирішили зробити перерву, під час якої провели благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України.

На аукціоні розігрували фірмову футболку, унікальні марки «Укрпошти» та навіть використаний гранатомет, який назвали музикальним інструментом фаготом. Але головним лотом була акустична гітара, на якій декілька хвилин тому Міша Крупін зіграв одну з пісень, вона була продана за 40 тисяч гривень.

Після перерви співак повернувся на сцену та продовжив радувати слухачів виконанням своїх найкращих пісень під акомпанемент живої музики.

Останньою на цьому концерті Міша Крупін виконав пісню «Червоний оксамит» - старий хіт виконавця, який був перекладений на українську мову. До слова, Міша Крупін переклав багато своїх пісень після російського вторгнення і сам повністю перейшов на українську.

Це був останній концерт благодійного туру «У нашому місті», під час якого Міша Крупін відвідав десять міст України. Лише на благодійному аукціоні у Вінниці було зібрано 100 тисяч гривень, які перерахують на потреби українських захисників.

Нагадаємо, «Фото з місця подій 14 липня стало основою тематики муралу»: працівниця ДСНС у Вінницькій області.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Степан Вігер

Читайте також